‘Alle kans op een goede baan’

“Ik wilde vooral met mijn handen werken en niet vijf dagen per week in de schoolbanken zitten. Gelukkig kan dat op De Leijgraaf, zelfs op de schooldagen. De docenten hebben alle tijd voor je, waardoor je je technieken echt verbetert. Daardoor ben je meteen veel zelfstandiger inzetbaar in het bedrijf waar je werkt. Met mijn diploma heb ik straks alle kans op een goede baan. Bij het bedrijf waar ik al actief was, of bij een van de andere bedrijven die samenwerken met SMO. Het ziet er goed uit!”

Vérine Krol (22), student Allround Constructiewerker bbl (niveau 3)

Cases

“Sinds dit jaar runnen we onze school als een bedrijf. Hier maken de studenten drie dagen per week kennis met de praktijk. Zo onderhouden onze Travel-studenten een reisbureau, organiseren MOH-studenten (Manager Ondernemer Horeca) excursies en studiereizen, en verzorgen onze studentkoks heerlijke lunches en diners. Ook werken we samen met bedrijven in de regio. Een mooi […]

Bekijk deze case

“Toen ik van de middelbare school kwam, was ik nog helemaal blanco… Wel wist ik dat ik iets met gastvrijheid en lekker eten en drinken wilde gaan doen. Daarom heb ik gekozen voor een Horeca & Toerisme-opleiding op De Leijgraaf. Tijdens die opleiding (niveau 4) heb ik veel geleerd. De theorie ontdekte ik grotendeels op […]

Bekijk deze case

“Samen met De Leijgraaf hebben we een bbl-traject opgezet. Daarbij gaan studenten twee dagen per week naar school. Daar besteden we natuurlijk aandacht aan de theorie, maar ook aan techniek en vaardigheden. Ook op school ga je als student dus echt aan de slag! Op de drie andere dagen werk je bij een bedrijf en […]

Bekijk deze case

Filter

0
088-0170000