Sluiting locaties De Leijgraaf

Bij De Leijgraaf houden we de ontwikkelingen rondom het coronavirus goed in de gaten. We hebben hierover direct contact met de nodige instanties.

Klik hier voor meer informatie

‘De studenten runnen onze school als een bedrijf’

“Sinds dit jaar runnen we onze school als een bedrijf. Hier maken de studenten drie dagen per week kennis met de praktijk. Zo onderhouden onze Travel-studenten een reisbureau, organiseren MOH-studenten (Manager Ondernemer Horeca) excursies en studiereizen, en verzorgen onze studentkoks heerlijke lunches en diners. Ook werken we samen met bedrijven in de regio. Een mooi voorbeeld is Hotel Van der Valk. We onderzoeken samen of we hotelgasten bij ons kunnen onderbrengen, bijvoorbeeld als alle vergaderzalen vol zijn. En hoe mooi is het dat je als horecastudent het proces van wijn maken met eigen ogen kunt zien in een wijngaard van de hotelketen?”

Lisette van de Wijgert, onderwijsmanager Horeca, Toerisme & Food

Cases

“Als je bij ons stageloopt, maak je kennis met alle onderdelen van het horecavak. Met 150 hotelkamers, 11 zalen en zo’n 400 restaurantgasten per dag ontdek je op een geweldige manier wat er allemaal komt kijken bij een groot horecabedrijf.”

Bekijk deze case

“Mijn herinneringen aan De Leijgraaf zijn heel positief. Het is een leuke school met een fijne sfeer en goede docenten. Na mijn opleiding Marketing & Communicatie in Veghel wilde ik nog niet meteen gaan werken. Gelukkig was mijn opleiding zo breed dat ik veel kanten op kon. Uiteindelijk werd het Commerciële Economie aan de Fontys […]

Bekijk deze case

“Voeding heb ik altijd interessant gevonden. En dan bedoel ik het hele proces: van grond tot mond, zoals we dat hier nu vaak noemen. In mijn zoektocht naar een leuke school kwam ik deze opleiding tegen. Mijn hart maakte echt een sprongetje.”

Bekijk deze case

Filter

0
088-0170000