‘Maak fouten, want daar leer je van’

“Onze docenten zeggen vaak: ‘Maak maar fouten, want daar leer je van.’ Waar kan dat nou beter dan in de praktijk? Natuurlijk is het spannend om met echte gasten te werken, of bij echte bedrijven. Maar je groeit er heel snel in. Zelf heb ik met andere studenten de Leijgraaf FoodTour georganiseerd en daarbij samengewerkt met veel ondernemers. Zij begrijpen dat je student bent en dus nog veel moet leren. Maar uiteindelijk hebben we wel een heel gaaf en drukbezocht evenement op poten gezet!”

Jara Thijssen (20), oud-student Manager/Ondernemer Horeca

Cases

“Ken je de Food Tour Cuijk? Dat is een event dat we vorig jaar met onze klas van begin tot eind hebben geregeld. In totaal waren er meer dan duizend bezoekers en er werkten ruim dertig culinaire ondernemers mee. In en bij hun kraampjes konden bezoekers allerlei lekkers proeven en beleven.”

Bekijk deze case

“Toen ik van de middelbare school kwam, was ik nog helemaal blanco… Wel wist ik dat ik iets met gastvrijheid en lekker eten en drinken wilde gaan doen. Daarom heb ik gekozen voor een Horeca & Toerisme-opleiding op De Leijgraaf. Tijdens die opleiding (niveau 4) heb ik veel geleerd. De theorie ontdekte ik grotendeels op […]

Bekijk deze case

“Samen met De Leijgraaf hebben we de opleiding Food Proces Specialist (procesoperator A) ontwikkeld. Dat is misschien wel iets voor jou, want er is een enorme behoefte aan goed opgeleide technici in de levensmiddelen- en drankenindustrie. Na deze studie kun je dan ook meteen aan de slag als food proces specialist.”

Bekijk deze case

Filter

0
088-0170000