‘Maak fouten, want daar leer je van’

“Onze docenten zeggen vaak: ‘Maak maar fouten, want daar leer je van.’ Waar kan dat nou beter dan in de praktijk? Natuurlijk is het spannend om met echte gasten te werken, of bij echte bedrijven. Maar je groeit er heel snel in. Zelf heb ik met andere studenten de Leijgraaf FoodTour georganiseerd en daarbij samengewerkt met veel ondernemers. Zij begrijpen dat je student bent en dus nog veel moet leren. Maar uiteindelijk hebben we wel een heel gaaf en drukbezocht evenement op poten gezet!”

Jara Thijssen (20), oud-student Manager/Ondernemer Horeca

Cases

Wie Claire (Financiële Beroepen, bol 4) spreekt – ook al is het maar even – heeft het al snel door: dit is een dame met pit, die weet wat ze wil en het nog bereikt ook. Toch was dat voor haarzelf lange tijd niet vanzelfsprekend. Mede daarom deed ze mee aan Leijgraaf Lift.

Bekijk deze case

“Samen met De Leijgraaf hebben we de opleiding Food Proces Specialist (procesoperator A) ontwikkeld. Dat is misschien wel iets voor jou, want er is een enorme behoefte aan goed opgeleide technici in de levensmiddelen- en drankenindustrie. Na deze studie kun je dan ook meteen aan de slag als food proces specialist.”

Bekijk deze case

“In het Leijhuis organiseren we activiteiten voor ouderen en mensen met een beperking. In het begin was dat best lastig, want er komt stiekem heel wat bij kijken. Bovendien weet je nog niet precies hoe je het beste met deze mensen kunt omgaan. Maar als je gewoon begint, ontdek je dat vanzelf.”

Bekijk deze case

Filter

0
088-0170000