Sluiting locaties De Leijgraaf

Bij De Leijgraaf houden we de ontwikkelingen rondom het coronavirus goed in de gaten. We hebben hierover direct contact met de nodige instanties.

Klik hier voor meer informatie

‘Maak fouten, want daar leer je van’

“Onze docenten zeggen vaak: ‘Maak maar fouten, want daar leer je van.’ Waar kan dat nou beter dan in de praktijk? Natuurlijk is het spannend om met echte gasten te werken, of bij echte bedrijven. Maar je groeit er heel snel in. Zelf heb ik met andere studenten de Leijgraaf FoodTour georganiseerd en daarbij samengewerkt met veel ondernemers. Zij begrijpen dat je student bent en dus nog veel moet leren. Maar uiteindelijk hebben we wel een heel gaaf en drukbezocht evenement op poten gezet!”

Jara Thijssen (20), oud-student Manager/Ondernemer Horeca

Cases

“Toen ik van de middelbare school kwam, was ik nog helemaal blanco… Wel wist ik dat ik iets met gastvrijheid en lekker eten en drinken wilde gaan doen. Daarom heb ik gekozen voor een Horeca & Toerisme-opleiding op De Leijgraaf. Tijdens die opleiding (niveau 4) heb ik veel geleerd. De theorie ontdekte ik grotendeels op […]

Bekijk deze case

“Als je bij ons stageloopt, maak je kennis met alle onderdelen van het horecavak. Met 150 hotelkamers, 11 zalen en zo’n 400 restaurantgasten per dag ontdek je op een geweldige manier wat er allemaal komt kijken bij een groot horecabedrijf.”

Bekijk deze case

“In het Leijhuis organiseren we activiteiten voor ouderen en mensen met een beperking. In het begin was dat best lastig, want er komt stiekem heel wat bij kijken. Bovendien weet je nog niet precies hoe je het beste met deze mensen kunt omgaan. Maar als je gewoon begint, ontdek je dat vanzelf.”

Bekijk deze case

Filter

0
088-0170000