Maatwerk

Maatwerk

Heeft uw organisatie of bedrijf specifieke opleidingswensen? Dan heeft De Leijgraaf maatwerkoplossingen: altijd in-company en altijd op mbo-niveau.

Het maximale uit uw werknemers halen

De veranderingen binnen beroepen en vakgebieden gaan steeds sneller. Dat geldt zowel voor beroepen in de techniek als in de zorg, detailhandel en in de horeca. Een leven lang leren is een noodzaak, voor u en uw werknemers. De veranderingen vragen van u én uw werknemers steeds weer innovatie en flexibiliteit. Goede scholing en de juiste competenties zijn daarbij essentieel. De Leijgraaf biedt daarvoor maatwerkopleidingen en cursussen. Uw werknemers leren op De Leijgraaf alles wat ze in hun dagelijkse en toekomstige werkzaamheden ook nodig hebben. Onze maatwerkopleidingen halen het maximale uit uw medewerkers en uit uw organisatie.

Meer weten?

Heeft u behoefte aan maatwerk, neem dan contact met ons op. Tijdens een vrijblijvend gesprek maken wij graag nader kennis met uw bedrijf en uw leerwensen. Bovendien verduidelijken wij u graag onze expertise en hoe wij u kunnen ondersteunen in het behalen van uw leerdoelen.

Voor maatwerkoplossingen in de sector techniek neemt u contact op met Jan Klein Hulze. Voor maatwerkoplossingen in de sectoren economie, bedrijf en horeca neemt u contact op met Marielle Derksen (06-11047295). Voor maatwerkoplossingen in de sector zorg en welzijn neemt u contact op met Marieke Slangen.

Benieuwd naar wat De Leijgraaf voor u kan betekenen? Wij helpen u graag verder. Wilt u meer informatie of een afspraak maken met een van onze accountmanagers? Neem dan contact op met de desbetreffende afdeling.

Deel deze pagina:

Kalender

 • 27

  Sep

  Onderwijsbeurs Zuid (vrijdag)
 • 28

  Sep

  Onderwijsbeurs Zuid (zaterdag)
 • 14

  Oct

  Herfstvakantie
 • 15

  Nov

  Open Dag 15 november

› Kalender

0/0

Nieuws

› Meer nieuws

Wil je hulp bij je studiekeuze?

Laat je gegevens achter en ontvang meer informatie
over onze opleidingen naar jouw keuze.