Cuijk
over de locatie

Cuijk

Bij De Leijgraaf leiden we je praktijkgericht op voor een mooie baan die helemaal bij jou past. Dat doen we in nauwe samenwerking met bedrijven en instellingen uit de regio, want zij kennen de praktijk als geen ander. Op deze website vind je alle opleidingen die je bij ons kunt volgen, aangevuld met ervaringsverhalen van studenten en opdrachtgevers. Daarmee krijg je een goed beeld van wat je kunt verwachten als je straks voor De Leijgraaf kiest.

Opleidingsaanbod cuijk

Echt onderwijs

Écht iets leren… dat doe je in de praktijk. In de ervaringsverhalen van onze studenten ontdek je vanzelf wat we daarmee bedoelen!

"Vorig jaar hebben we het event Food Tour Cuijk van begin tot eind geregeld. We moesten bedrijven werven, het evenement promoten en de financiën verzorgen. Maar we waren ook verantwoordelijk voor het entertainment en de logistiek. Superpraktisch en heel leerzaam dus!"

Thijs Wennekers
Oud-student Manager/Ondernemer Horeca

Lees meer Alle ervaringsverhalen

Samen met de regio

Al onze opleidingen spelen in op de behoeftes van de bedrijven en instellingen in de regio. Die opdrachtgevers vertellen zelf wat dat voor jou betekent!

"Bij ons maak je kennis met alle onderdelen van het horecavak. Met 150 hotelkamers, 11 zalen en zo'n 400 restaurantgasten per dag ontdek je op een geweldige manier wat er allemaal komt kijken bij een groot horecabedrijf. En je merkt vanzelf waar je je het meeste thuis bij voelt."

Fred van der Valk
Directeur Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen

Lees meer Alle ervaringsverhalen

Deel deze pagina:
Locaties

Kalender

 • 15

  Jul

  Zomervakantie
 • 27

  Sep

  Onderwijsbeurs Zuid (vrijdag)
 • 28

  Sep

  Onderwijsbeurs Zuid (zaterdag)
 • 14

  Oct

  Herfstvakantie

› Kalender

Schrijf je in voor je opleiding

Rondleiding

afspelen
afspelen
Wil je hulp bij je studiekeuze?

Laat je gegevens achter en ontvang meer informatie
over onze opleidingen naar jouw keuze.