Basiskennis ondernemerschap

Elk jaar starten in Nederland meer dan 100.000 mensen een onderneming. Ben jij er één van?

Omschrijving

Ondernemen is in! Elk jaar starten in Nederland meer dan 100.000 mensen een onderneming. Ondernemen is vooral kiezen, zowel voor de start van een onderneming als daarna. Denk aan het kiezen van de markt, de producten, de prijsbepaling, media, personeel etc.

Doel(en)

Met het diploma Basiskennis ondernemen bent u goed voorbereid op het Ondernemerschap, zowel voor de startende als ervaren ondernemers als wel voor werknemers. Basiskennis ondernemerschap (BKO) leidt op voor het officieel erkende diploma.

Inhoud

De cursus besteedt aandacht aan de volgende onderdelen;

  • Marketing (bijvoorbeeld marktvormen, reclame, prijs en plaats)
  • Personeel & Organisatie (bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten, arbeidsvoorwaarden, plichten werkgever/werknemer)
  • Bedrijfsadministratie (bijvoorbeeld ondernemingsvormen, fiscale bepalingen, factuur en begroting)

Gewenste vooropleiding

Er is geen voorkennis nodig. Een vooropleiding op lbo, mavo, vmbo is wel wenselijk. Het niveau van de opleiding is niveau 2.

Studiebelasting/Lestijden

Naast 8 lesavonden is er een studiebelasting van circa 3 uur per week. De lestijden zijn van 18:45 – 22:00 uur op onze leslocatie Muntelaar 10 te Veghel.

Kosten

De kosten voor deze cursus zijn € 350,- exclusief boekengeld. Indicatie boekengeld is € 40,-.

Diploma/Certificaat

Het landelijk examen BKO wordt afgenomen door de Associate voor Examinering in een 1 uur durend online examen, in diverse plaatsen in Nederland. U ontvangt bij voldoende resultaat een officieel erkend diploma. U dient zelf te zorgen voor aanmelding en tijdige betaling van het examengeld. www.associatie.nl. 

Vragen?

Heeft u nog vragen over deze training? Dan kunt u contact opnemen door te bellen naar 088 017 7180 of door een mail te sturen naar bedrijfsopleidingen@leijgraaf.nl. Wij helpen u graag verder!

Aanmelden

Heeft u interesse in een training van De Leijgraaf? Meld u dan aan via het formulier hieronder.

Filter

0
088-0170000