fbpx

6 juli 2020

Geen hamburger, maar je diploma bij de drive-in van De Leijgraaf

Van 6 tot en met 9 juli ontvangen 1400 studenten van De Leijgraaf hun diploma bij een drive-in diploma-uitreiking. Een ludieke manier om je diploma te ontvangen, die ook nog eens volledig past in de 1,5 meter samenleving waarin we ons bevinden.

Filerijden op het parkeerterrein

Vandaag was de eerste dag van de uitreikingen en was het filerijden op de parkeerterreinen van De Leijgraaf. Een file met alleen maar auto’s vol vrolijke en uitgelaten studenten, samen met hun familie en vrienden. Op het parkeerterrein passeren zij een aantal checkpoints: ze worden welkom geheten, op een volgend punt feestelijk gefeliciteerd door hun docententeam, ontvangen en ondertekenen zij hun diploma om vervolgens af te sluiten met een ludiek fotomoment. Er wordt veel gelachen en soms ook een traantje weggepinkt. Een mooie afsluiting van een bijzonder schooljaar.

Jolanda van Kessel, regiodirecteur Oss: “Wij vinden dat de diploma-uitreiking een feest moet zijn. En dat is het nu ook. Ik ben er trots op dat we met ons docententeam dit zo hebben kunnen organiseren”.

Filter

0
088-0170000