Welkom in ontmoetingscentrum Het Leijhuis

Welkom in ontmoetingscentrum Het Leijhuis

Het Leijhuis is een plek om gezellig bij elkaar te komen en samen deel te nemen aan activiteiten. U kunt elke maandag, woensdag en vrijdag terecht in Het Leijhuis in Veghel en op dinsdag en woensdag in Oss voor een kopje koffie, een praatje met anderen en/of deelnemen aan één van de activiteiten die door studenten van ROC de Leijgraaf worden voorbereid en verzorgd.

Elke maandag, woensdag, donderdag en vrijdag kunt u deelnemen aan creatieve activiteiten, een kookactiviteit, spel of bewegingsactiviteit. Een kleine greep uit onze activiteiten: high tea, bereiden van diverse stamppotten, sjoelen, creatief bezig zijn met verschillende materialen zoals verf, stof, papier et cetera of ondersteuning bij het gebruik van mobiele telefoon, tablet of computer. En wilt u blijven voor de lunch? Ook dat kan.

Op ROC de Leijgraaf maken we ons sterk voor ouderen en mensen met een beperking in de regio. Dat doen we graag! Het Leijhuis is echter niet alleen een ontmoetingscentrum maar ook een belangrijke plek voor onze studenten. Het is immers een goede praktijkvoorbereiding op hun toekomst.

Wij vinden het hier geweldig. Gezellige contacten met andere gasten en met de studenten, die lief en leed met ons delen.

Aanmelden
Het Leijhuis vindt u aan de Muntelaar 10, op de locatie van ROC de Leijgraaf, in Veghel (iedere maandag, woensdag en vrijdag van 9.30 tot 12.30 uur) en in het restaurant van De Leijgraaf aan de Euterpelaan 100 in Oss (iedere dinsdag en woensdag van 9.30 tot 12.30 uur). U kunt zich aanmelden via het onderstaand aanmeldformulier. Deelname aan activiteiten waar materialen voor gebruikt worden, bedraagt maximaal 2 euro. De lunch kost 2 euro en koken bedraagt 4 euro. Inloop is vanaf 9.30 uur, maar u bent elk gewenst tijdstip tot 12.30 uur welkom.

Wilt u meer informatie (of heeft u vervoer nodig)? Bel naar (088) 017 89 36.

 

Deel deze pagina:

Kalender

 • 27

  Sep

  Onderwijsbeurs Zuid (vrijdag)
 • 28

  Sep

  Onderwijsbeurs Zuid (zaterdag)
 • 14

  Oct

  Herfstvakantie
 • 15

  Nov

  Open Dag 15 november

› Kalender

0/0

Nieuws

› Meer nieuws

Wil je hulp bij je studiekeuze?

Laat je gegevens achter en ontvang meer informatie
over onze opleidingen naar jouw keuze.