Sluiting locaties De Leijgraaf

Bij De Leijgraaf houden we de ontwikkelingen rondom het coronavirus goed in de gaten. We hebben hierover direct contact met de nodige instanties.

Klik hier voor meer informatie

Onderwijsbeurs Zuid

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 september is De Leijgraaf aanwezig op de Onderwijsbeurs Zuid in Eindhoven. Je kunt de stand van De Leijgraaf op vrijdag bezoeken van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 16.00 uur.

Om toekomstige studenten beter zicht te geven in de vele mogelijkheden binnen het mbo, presenteert De Leijgraaf zich samen met zes andere mbo’s op de “MBO Boulevard”. Er worden vanuit de “MBO Boulevard” elke 20 minuten voorlichtingsbijeenkomsten gegeven waarbij de verschillende interessegebieden in het mbo centraal staan. Ben jij benieuwd welke interessegebieden aan bod komen? Neem dan alvast een kijkje: www.mboboulevard.nl

Écht iets leren, dat doe je in de praktijk vinden we bij De Leijgraaf, bij voorkeur op de plek waar je straks aan het werk gaat. Daarom sturen wij jouw vanaf dag één de regio in, zodat je heel je opleiding met beide benen op de grond ‘in het vak’ staat. Daarnaast halen we de praktijk naar binnen, door gastdocenten uit te nodigen die de beroepen van nu en van de toekomst als geen ander kennen.

Meer informatie over de onderwijsbeurs en een gratis e-ticket vind je op de website: www.onderwijsbeurszuid.nl

Wil jij op de hoogte blijven?

Daar helpen wij je natuurlijk graag bij. Laat hieronder je gegevens achter, dan ontvang je onze nieuwsbrief met daarin de informatie die jij nodig hebt om een goede studiekeuze te kunnen maken.

Agenda

Goede vrijdag

10 april 2020 Cuijk - Oss - Veghel

Tweede Paasdag

13 april 2020 Cuijk - Oss - Veghel

Meivakantie

27 april 2020 t/m
1 mei 2020
Cuijk - Oss - Veghel

Koningsdag

27 april 2020 Cuijk - Oss - Veghel

Bevrijdingsdag

5 mei 2020 Cuijk - Oss - Veghel

Hemelvaart

21 mei 2020 Cuijk - Oss - Veghel

Filter

0
088-0170000