fbpx

26 november 2021

Studenten De Leijgraaf maken kerstboxen voor Osse inwoners

Studenten van De Leijgraaf komen in actie voor inwoners uit regio Oss!

In samenwerking met Stichting Quiet, Ons Welzijn en Helpende Handen verzamelen studenten van De Leijgraaf vanaf 29 november producten voor in een kerstbox. Met deze actie willen de studenten Osse inwoners met een zeer beperkt inkomen verrassen met een mooi kerstgeschenk. Een prachtige kerstgedachte als je het ons vraagt!

Studenten van de opleidingen Horeca, Retail, Commercieel, Zakelijke Dienstverlening en Handhaving benaderen bedrijven in onze regio voor mooie producten voor in de kerstbox. Dit doen zij van 29 november t/m 17 december. Vaak hebben zij door stage of een bijbaantje al contacten opgebouwd in het bedrijfsleven. Door creatief denken en het tonen van ondernemend gedrag hopen zij een prachtig pakket te kunnen samenstellen. Het gaat om food en non-food producten. Daarnaast zal de kerstbox gevuld worden met een persoonlijke kerstboodschap van de studenten.

Op dinsdag 21 december worden de kerstboxen in een sfeervolle entourage uitgereikt.

Om van deze actie een succes te maken, doen wij een beroep op de medewerking van het bedrijfsleven. We gunnen iedereen een fijne kerst!

Heeft u vragen over deze actie? U kunt contact opnemen met: regiosecretariaatoss@leijgraaf.nl

Filter

0
088-0170000