fbpx

24 november 2021

De coronamaatregelen op een rij

Op deze pagina vind je de meest recente informatie met betrekking tot het coronavirus.

Corona raakt ons allemaal. Voor een veilige werk- en leeromgeving is het belangrijk dat we ons allemaal aan de gestelde maatregelen houden. In dit bericht delen we de huidige coronamaatregelen die binnen De Leijgraaf gelden.

Mondkapjes
Het dragen van een mondkapje is verplicht als je je verplaatst. Dus wanneer je loopt in de aula, in de gangen en trappenhuizen. Mocht je iemand zien zonder mondkapje, spreek hem of haar dan hierop aan. Op een vaste zitplaats en tijdens lessen kan het mondkapje af.

Zelftesten
Kom je op één van onze locaties? Dan is het dringende advies voor studenten en medewerkers om twee keer per week een zelftest te gebruiken. De zelftesten kun je met je Leijgraaf e-mailadres gratis aanvragen via www.zelftestonderwijs.nl. Ook in de nabijheid van de hoofdingang staan gratis zelftesten.

Klachten? Blijf thuis
Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen. Ook als je gevaccineerd bent.

Corona positief? Vergeet dit niet te melden
Ben je corona positief? Meld dit dan altijd direct bij je coach, zodat er een goed totaalbeeld is van het aantal meldingen op de locaties van De Leijgraaf.

Basismaatregelen
Daarnaast blijven de bekende hygiëne- en gezondheidsrichtlijnen van kracht. Dit betekent dat er in De Leijgraaf voldoende desinfecteermiddelen aanwezig zijn en oppervlakten regelmatig worden schoongemaakt. We vragen studenten en medewerkers:

  • Handen regelmatig en goed te wassen;
  • Te hoesten of niezen in de elleboog;
  • Geen handen schudden;
  • Elkaar de ruimte te geven;
  • Thuis te blijven bij klachten en zich te laten testen bij de GGD, ook wanneer iemand (volledig) gevaccineerd is;
  • Quarantaineregels na te leven.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

Filter

0
088-0170000