fbpx

Waar onderwijs en regio elkaar ontmoeten

Wat doen we?

Leijgraaf Connect is dé verbindende schakel tussen bedrijven, instellingen en studenten van De Leijgraaf. We helpen bedrijven verder door ze in contact te brengen met het onderwijs en jonge getalenteerde studenten. Want écht iets leren, dat doen onze studenten in de praktijk.

Projecten

Onze studenten voeren projecten voor opdrachtgevers uit. We zijn altijd op zoek naar een win-winsituatie voor opdrachtgever én student. Samen onderzoeken we of het project past binnen het onderwijsprogramma van De Leijgraaf.

Dien uw aanvraag nu in

Gastlessen

Gastlessen hebben een grote impact op onze studenten. Zij leren immers veel van de regionale praktijk. Mede dankzij uw input, kunnen wij ons onderwijs praktijkgericht en innovatief houden. Wilt u graag in contact komen met werknemers van de toekomst? Dan is het geven van een gastles hier een goede manier voor.

Dien uw aanvraag nu in

Workshops

Voor sommige vaardigheden en praktijkgerichte sessies nodigen wij het beroepenveld uit om workshops of masterclasses te geven. Meestal duurt een workshop een dagdeel. Door het geven van een workshop promoot u uw bedrijf op een laagdrempelige manier en komt u makkelijk in contact met onze studenten.

Dien uw aanvraag nu in

Bedrijfsbezoeken

Om de regio en het beroepenveld te verkennen zijn wij altijd op zoek naar bedrijven en instellingen die openstaan voor een bedrijfsbezoek. Dit kan oriënterend, verbredend of verdiepend zijn. Onze studenten maken kennis met uw bedrijf, en u maakt kennis met onze student!

Dien uw aanvraag nu in

Onze studenten in de regio

Benieuwd naar wat onze studenten in de praktijk? Bekijk dan de cases hieronder.

Lunch voor Stichting Quiet en ONS Welzijn

Bekijk deze case

Maatschappelijke Diensttijd (MDT) in het onderwijs.

Bekijk deze case

Smakelijk wit goud voor Het Leijgraafhuis Cuijk

Bekijk deze case

Gratis maaltijd door sterke regionale samenwerking

Bekijk deze case

Van top student naar top stagiaire

Bekijk deze case

Alternatieve stage: 300 kerstdiners maken voor arme gezinnen in Oss

Bekijk deze case

Rolf Asbroek

Projectleider Leijgraaf Connect
Tel: 06-41390893

Jim Broeren

Projectleider Onderwijs & Ontwikkeling
Tel: 06-13792887


Filter

0
088-0170000