De open avond
voor jouw talent!

Bij ROC De Leijgraaf word je gezien. Door je docenten, die het beste uit je gaan halen, en door je medestudenten met wie je een gezellige tijd tegemoet gaat. Kom naar de speciale avond voor VAVO en Entree opleidingen.

  • Datum: Donderdag 27 juni
  • Tijd: 19.00 tot 20.00 uur 
  • Waar: Euterpelaan 100, Oss

VAVO

Wil je toch nog graag je vmbo-t of havo diploma halen of misschien alleen enkele certificaten? Ben je net niet geslaagd voor je vmbo-t of havo? Of wil je juist verder in je opleiding of werk? Houd je van een persoonlijke aanpak en een vriendelijke sfeer in een kleinschalige omgeving? Dan is het VAVO in Oss iets voor jou. Op het VAVO bieden wij verschillende mogelijkheden en trajecten die jou op weg helpen naar je toekomstige opleiding. We leggen je graag uit hoe het werkt.

Meer informatie over VAVO

ENTRÉE

Een Entree-opleiding maakt je kansrijk. Het is een opleiding van 1 jaar waar je terecht kunt als je nog geen diploma hebt van het voortgezet onderwijs en je toch graag verder wilt leren. Een diploma Entree geeft je toegang tot een vervolgopleiding op MBO niveau 2 of bereid je voor op een passende werkplek. We staan voor je klaar om uit te leggen hoe de opleiding werkt.

Meer informatie over ENTRÉE

 

De laatste updates over onze open avonden en opleidingen ontvangen?
Laat eenvoudig je gegevens achter:

ROC de Leijgraaf mag mijn gegevens voor informatieve doeleinden gebruiken*