fbpx

Vind jij straks je droombaan na een opleiding marketing en communicatie?

Droom je ervan om een grootse reclamecampagne op te zetten? Of om een nieuw product binnen no time razend populair te maken? Dan ben jij vast in de wieg gelegd voor een opleiding marketing en communicatie. Ben je goed met taal (of wil je dat worden), kun je goed strategisch denken én ben je niet op je mondje gevallen? Dan stomen we je graag klaar tot echte marketing- en communicatiespecialist.

Welke opleiding past bij jou?

Dit ben jij

Je kunt goed organiseren en zet dingen helder op papier. Maar je vindt het ook heerlijk om creatief bezig te zijn. Je werkt graag samen met collega’s om samen een topprestatie neer te zetten. En contact met klanten? Daarmee weet jij wel raad. Herken je jezelf in deze beschrijving? Dan passen onze opleidingen marketing en communicatie waarschijnlijk heel goed bij je.

Opleiding marketing en communicatie bol

Onze opleidingen marketing en communicatie zijn bol-opleidingen. Dat betekent dat je naar school gaat, maar ook in de praktijk leert. De opleidingen duren drie jaar. Daarin loop je ieder jaar stage bij een erkend leerbedrijf in de regio. In het eerste jaar doe je dat 10 weken, in het tweede jaar 20 weken en in het derde jaar nog eens 10 weken.

Word medewerker marketing en communicatie

Droom jij ervan om grote reclamecampagnes op te zetten? En om een nieuw product bekendheid te geven over de hele wereld? Als medewerker marketing en communicatie speel jij hierbij een belangrijke rol. Je stelt de marketingplanning op voor een product en bedenkt online en offline activiteiten om het product onder de aandacht brengen. Lekker creatief dus!

Medewerker marketing en communicatie

Word specialist marketing, communicatie en evenementen

Vind je het moeilijk kiezen tussen marketing en communicatie en de evenementenbranche? Kijk dan eens bij de opleiding Marketing, Communicatie en Evenementen. Hier leer je veel over al deze gebieden. Zet een product goed in de markt met jouw marketingstrategieën, regel de communicatie voor een goedlopend bedrijf of help om een groot festival op te zetten… Ben jij geknipt voor dit vak?

Marketing, communicatie & evenementen

Business Class

De opleidingen marketing en communicatie beginnen met een jaar Business Class. Daarin leer je allerlei vaardigheden die van pas komen in het moderne bedrijfsleven. Bijvoorbeeld samenwerken, onderzoeken, analyseren, planmatig werken en communiceren. Dat zijn de zogeheten ‘21st century skills’. Die komen je straks goed van pas!

Veelgestelde vragen

Welke vakken volg ik?

Je krijgt natuurlijk de vakken marketing en communicatie. Daarnaast volg je een paar algemene vakken, zoals Nederlands, Engels, rekenen en burgerschap. Ook leer je bijzondere vaardigheden, bijvoorbeeld tijdens de vakken commerciële calculations, e-commerce, business media, evenementen en bedrijfseconomie.

Welke keuzedelen zijn er?

Naast het basisdeel en het profieldeel kun je een of meerdere keuzedelen kiezen. Voor deze opleidingen zijn dat: verdieping software, ondernemend gedrag, Spaans en persoonlijk profileren.

Welke vooropleiding moet ik hebben?

Je kunt met de volgende vooropleidingen terecht bij de opleidingen marketing en communicatie: vmbo k/g/t, mavo, een overgangsbewijs van 3 naar 4 havo, mbo 3.

Heb je nog een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact

Filter

0
088-0170000