Leijgraaf Lift

Bij De Leijgraaf koesteren we al onze leerlingen. Ook zij die nieuwsgierig zijn naar meer. Voor deze leerlingen zijn we gestart met Leijgraaf Lift. Met Leijgraaf Lift koppelen we leerlingen aan bevlogen mentoren: (gepensioneerde) professionals en werkgevers uit het bedrijfsleven of een instelling.

Je bent een leerling van De Leijgraaf en wilt meer dan je opleiding, je hebt drive, ambitie en je bent nieuwsgierig. Dan is Leijgraaf Lift echt iets voor jou! Leijgraaf Lift biedt jou de mogelijkheid om je dromen, ambities en nieuwsgierigheid waar te maken. Is dit iets voor jou? Meld je aan en pak dit cadeau met beide handen aan.

Herken je dit?

Dan biedt De Leijgraaf jou de mogelijkheid om meer uit jezelf te halen. Met Leijgraaf Lift koppelen we jou namelijk aan een mentor: een professional of werkgever uit het bedrijfsleven of een instelling. Jouw mentor gaat jou ondersteunen op wel naar de volgende stap in je loopbaan.

Samen met je mentor ga je jouw ambities verkennen. Met als resultaat het ontdekken en uitbouwen van je ambities en netwerken. Na jouw aanmelding volgt een motivatiegesprek en koppelen we jou aan een mentor. Jij en je mentor onderhouden samen het contact en doen dat bij voorkeur buiten schooltijd. Ergens 100% voor willen gaan is tenslotte ook een vorm van ambitie. 

Denk jij dat je in aammerking komt voor Leijgraaf Lift? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rene van de Heuvel (rene.heuvel@leijgraaf.nl, 0627126059) of Hannah Siepman (hannah.siepman@leijgraaf.nl, 0650502993). 

De Leijgraaf brengt MBO talent verder!

Deel deze pagina:

Kalender

 • 16

  okt

  Herfstvakantie

 • 17

  nov

  Open Dag 17 november

  Ben jij op zoek naar informatie…

 • 25

  dec

  Kerstvakantie

 • 04

  feb

  Open Dag 4 februari

› Kalender

0/0

Nieuws

› Meer nieuws