Sluiting locaties De Leijgraaf

Bij De Leijgraaf houden we de ontwikkelingen rondom het coronavirus goed in de gaten. We hebben hierover direct contact met de nodige instanties.

Klik hier voor meer informatie

Oriëntatie

Ga je studeren? Dan is het wel fijn om je goed te kunnen oriënteren. Je studiekeuze is namelijk wel heel belangrijk. Doen wat je leuk vindt en daar goed in worden! Bij De Leijgraaf helpen we je graag bij het vinden van jouw opleiding. Check daarom de website waar je alles over onze opleidingen kunt vinden. Of neem contact op met ons, wij staan voor je klaar.

Kom een dagje meelopen!

Ons onderwijs draait vooral om de praktijk. Daarom nodigen we je van harte uit om een dag te komen meelopen. Dan zie je, hoor je en voel je vanzelf wat je van een opleiding bij De Leijgraaf kunt verwachten. Onze deuren staan wagenwijd voor je open!

Aanmelden voor een meeloopdag

Bezoek een van onze oriëntatiemomenten

Open avond (Vavo/entree)

30 juni 2020 19:00 - 20:00 uur Oss, Euterpelaan

Regiobrochures

Ben jij benieuwd naar verhalen vanuit de verschillende regio’s? Bekijk dan eens onze regiobrochures:

Wil jij op de hoogte blijven?

Daar helpen wij je natuurlijk graag bij. Laat je gegevens achter, dan ontvang je onze nieuwsbrief met daarin de informatie die jij nodig hebt om een goede studiekeuze te kunnen maken.

inschrijven voor de nieuwsbrief

Opleiding gevonden? Meld je aan!

Heb je jouw opleiding gevonden? En heb je een fijn gevoel bij De Leijgraaf? Dan staat niets je meer in de weg om je aan te melden. Zeker weten dat jij je hier straks thuis gaat voelen! En natuurlijk we gaan er alles aan doen om je klaar te stomen voor een prachtige toekomst.

Aanmelden voor je opleiding

Filter

0
088-0170000