Oss
over de locatie

Oss

Bij De Leijgraaf leiden we je praktijkgericht op voor een mooie baan die helemaal bij jou past. Dat doen we in nauwe samenwerking met bedrijven en instellingen uit de regio, want zij kennen de praktijk als geen ander. Op deze website vind je alle opleidingen die je bij ons kunt volgen, aangevuld met ervaringsverhalen van studenten en opdrachtgevers. Daarmee krijg je een goed beeld van wat je kunt verwachten als je straks voor De Leijgraaf kiest.

Opleidingsaanbod oss

Echt onderwijs

Écht iets leren… dat doe je in de praktijk. In de ervaringsverhalen van onze studenten ontdek je vanzelf wat we daarmee bedoelen!

Voeding heb ik altijd interessant gevonden. Daarom is deze opleiding één groot avontuur! We doen heel veel verschillende dingen. De ene dag krijgen we les van een gastdocent, de volgende dag staan we in de Verspillingsfabriek van Hutten Catering..."

Bonnie Spierings
Student Food Specialist

Lees meer Alle ervaringsverhalen

Samen met de regio

Al onze opleidingen spelen in op de behoeftes van de bedrijven en instellingen in de regio. Die opdrachtgevers vertellen zelf wat dat voor jou betekent!

"Elk jaar ontdekken honderden Leijgraaf-studenten hoe het eraan toegaat in onze verpleeg- en verzorgingshuizen, bij de thuiszorg en in de revalidatie- en dagbehandeling. Enorme mogelijkheden in de praktijk dus! Dat is fijn, want zo kun je kennismaken met alle onderdelen van het vak."

Wilma de Jong
Voorzitter van de Raad van Bestuur van BrabantZorg

Lees meer Alle ervaringsverhalen

Deel deze pagina:
Locaties

Kalender

 • 15

  Jul

  Zomervakantie
 • 27

  Sep

  Onderwijsbeurs Zuid (vrijdag)
 • 28

  Sep

  Onderwijsbeurs Zuid (zaterdag)
 • 14

  Oct

  Herfstvakantie

› Kalender

Schrijf je in voor je opleiding

Rondleiding

afspelen
afspelen
Wil je hulp bij je studiekeuze?

Laat je gegevens achter en ontvang meer informatie
over onze opleidingen naar jouw keuze.