Ons nieuwe visitekaartje: Maak kennis met De Leijgraaf

28 juni 2017

Speciaal voor jou! De splinternieuwe gids ‘Maak kennis met De Leijgraaf’. De opleidingsgids in een nieuw jasje gestoken. In deze gids delen we mooie verhalen over De Leijgraaf, de locaties en natuurlijk onze leerlingen en collega’s. Zij delen hun beleving en waarom De Leijgraaf zo goed bij hen past. Maar dat is niet alles. Er staan ook leuke weetjes in, mooie foto’s en informatie over onze verschillende locaties. Kortom: alles waar we trots op zijn!

In deze gids lees je bijvoorbeeld meer over Leijgraaf PIT, onze community voor ondernemerschap. Of Theatergroep Trots, die begin 2016 nog negen voorstellingen in de regio heeft uitgevoerd. Ook het Leijhuis komt aan bod, onze leerwerkplek voor leerlingen die met senioren uit de wijken van Veghel en Oss gaan werken. En je leest over de Skills – wedstrijden, het mbo – platform waarop je kunt laten zien waar je goed in bent. Overigens is het totale aanbod nog veel groter. Je leest het allemaal in deze gids en natuurlijk op de Leijgraaf.nl.

We helpen je graag
Wij wensen je veel ontdekplezier en helpen je graag met het maken van je keuze! Wil je meer weten over bepaalde opleidingen? Bezoek dan eens een Open Dag of een Open Avond. Maar natuurlijk mag je ons ook altijd vragen stellen. Zeker weten dat wij je verder kunnen helpen!

Download hier de gids!

Overig nieuws
Niet geslaagd? Niet getreurd ...

28 juni 2017

OSS - Speciaal voor leerlingen zonder middelbare schooldiploma houdt ROC de Leijgraaf op donderdag 29 juni een extra open avond op de onderwijslocatie in Oss over het VAVO. Op de VAVO in Oss kunnen leerlingen terecht voor hun havo of vmbo-t diploma of voor het behalen van certificaten. De extra open avond is van 19.00 tot 20.00 uur in de vestiging van De Leijgraaf aan de Euterpelaan 100 in Oss. De ontvangst is in de aula en…

› Lees verder

ROC de Leijgraaf en Van den Broek Systemen ondertekenen samenwerkingsovereenkomst

28 juni 2017

Veghel – Op dinsdag 2 mei is er een langdurige samenwerking tussen Van den Broek Systemen en ROC de Leijgraaf op het gebied van zorgtechnologie gestart. In de komende periode wordt er in samenwerking een hoogtechnologische domotica-leeromgeving ontwikkeld. Door deze samenwerking aan te gaan, is De Leijgraaf in staat om jongeren op te leiden met de nieuwste technieken gericht op zorgtechnologie.  Buiten de…

› Lees verder

› Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina:
Aanmelden voor een opleiding

Kalender

  • 17

    jul

    Zomervakantie

› Kalender