Keuzegids 2017: Vijf topopleidingen op De Leijgraaf!

17 januari 2017

 

Vandaag, op dinsdag 13 december, is de jaarlijkse Keuzegids weer uitgekomen. Deze gids biedt vergelijkingen tussen verschillende vakgebieden, die als opleidingen binnen het mbo aangeboden worden. Daarnaast staat er in de Keuzegids ook veel informatie over afzonderlijke opleidingen. Scoort een opleiding 75 punten of meer, dan is dit een ‘Topopleiding’. 

Binnen ROC de Leijgraaf zijn er vijf opleidingen die dit predicaat mogen dragen, te weten Publieke Beveiliging, Recreatie & Toerisme, Verpleging, Gezondheidstechniek & Lab en Bouw. Een mooie presentatie, hier zijn we erg trots op!

De oordelen zijn gebaseerd op de landelijke tevredenheidsenquête in het mbo (de JOB-monitor) en op cijfers over studiesucces. Opleidingen kunnen in elke ranglijst van de gids een totaalscore tussen 15 en 100 punten behalen. 

Hieronder vind je een analyse van alle opleidingen van ROC de Leijgraaf, ten opzichte van onze collega mbo-instellingen in de regio. 

 

Overig nieuws
Docent Jeroen van de Heuvel in actie tijdens de EuroSkills

17 januari 2017

Hij maakt momenteel als internationaal expert lange dagen, maar dat weegt niet op tegen de schat aan ervaring die het hem oplevert. Jeroen van de Heuvel, docent Koken bij ROC de Leijgraaf, heeft het beslist naar zijn zin op EuroSkills 2016. Je eerste keer als expert toch?'Voor het mbo wel ja. Een jaar of zeven geleden deed ik als expert mee aan wedstrijden voor het vmbo. Superleuk om te doen! Vorig jaar werd ik gevraagd om de…

› Lees verder

Het nieuwe Leijgraaf visitekaartje

17 januari 2017

Speciaal voor jou! De splinternieuwe gids ‘Maak kennis met De Leijgraaf’. De opleidingsgids in een nieuw jasje gestoken. In deze gids delen we mooie verhalen over De Leijgraaf, de locaties en natuurlijk onze leerlingen en collega’s. Zij delen hun beleving en waarom De Leijgraaf zo goed bij hen past. Maar dat is niet alles. Er staan ook leuke weetjes in, mooie foto’s en informatie over onze verschillende locaties.…

› Lees verder

› Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina:

Kalender

› Kalender