Keuzegids 2017: Vijf topopleidingen op De Leijgraaf!

 

Vandaag, op dinsdag 13 december, is de jaarlijkse Keuzegids weer uitgekomen. Deze gids biedt vergelijkingen tussen verschillende vakgebieden, die als opleidingen binnen het mbo aangeboden worden. Daarnaast staat er in de Keuzegids ook veel informatie over afzonderlijke opleidingen. Scoort een opleiding 75 punten of meer, dan is dit een ‘Topopleiding’. 

Binnen ROC de Leijgraaf zijn er vijf opleidingen die dit predicaat mogen dragen, te weten Publieke Beveiliging, Recreatie & Toerisme, Verpleging, Gezondheidstechniek & Lab en Bouw. Een mooie prestatie, hier zijn we erg trots op!

De oordelen zijn gebaseerd op de landelijke tevredenheidsenquête in het mbo (de JOB-monitor) en op cijfers over studiesucces. Opleidingen kunnen in elke ranglijst van de gids een totaalscore tussen 15 en 100 punten behalen. 

Hieronder vind je een analyse van alle opleidingen van ROC de Leijgraaf, ten opzichte van onze collega mbo-instellingen in de regio. 

 

Overig nieuws
ROC de Leijgraaf en Van den Broek Systemen ondertekenen samenwerkingsovereenkomst

Veghel – Op dinsdag 2 mei is er een langdurige samenwerking tussen Van den Broek Systemen en ROC de Leijgraaf op het gebied van zorgtechnologie gestart. In de komende periode wordt er in samenwerking een hoogtechnologische domotica-leeromgeving ontwikkeld. Door deze samenwerking aan te gaan, is De Leijgraaf in staat om jongeren op te leiden met de nieuwste technieken gericht op zorgtechnologie.  Buiten de…

› Lees verder

Ruud van der Heijden van ROC de Leijgraaf nationaal kampioen Meubelmaker

OSS – zaterdag 18 maart heeft Ruud van der Heijden van ROC de Leijgraaf in de vakrichting Meubelmaker de landelijke finale van Skills Heroes gewonnen. De finalewedstrijd vond plaats in de RAI in Amsterdam. Als winnaar vertegenwoordigt Ruud niet alleen De Leijgraaf, maar heel Nederland op de Wereldkampioenschappen in Abu Dhabi in oktober dit jaar. Tijdens Skills Heroes The Finals hebben in totaal 311 leerlingen in 35…

› Lees verder

› Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina:

Kalender

 • 25

  mei

  Hemelvaart

 • 05

  jun

  2e Pinksterdag

 • 15

  jun

  Open Avond juni

  Ben je op zoek naar meer…

 • 25

  jun

  Suikerfeest

› Kalender