Partnerbedrijven investeren in scholingsfonds Smart Building

26 July 2019

Partnerbedrijven investeren in scholingsfonds Smart Building

De nieuwe opleiding Smart Building wordt deels gefinancierd door het bedrijfsleven. De bouwpartners van ROC de Leijgraaf zijn namelijk op zoek naar een nieuwe generatie jongeren die brede kennis en kunde hebben van de gebouwde omgeving. Om deze jongeren te stimuleren een toekomstgerichte bouwopleiding te kiezen investeren de bouwpartners graag in een scholingsfonds voor de nieuwe opleiding Smart Building.

Goed nieuws dus voor alle toekomstige Smart Building studenten. Zij hoeven namelijk de boeken, buitenland excursies en laptop niet uit eigen zak te betalen. Zo kunnen de studenten zorgeloos beginnen aan de slimste opleiding in de gebouwde omgeving.

Deelnemende bedrijven houden het echter niet bij dit scholingsfonds. Ze hebben ook via BIM5 een getekend partnerschap voor het bieden van bijvoorbeeld stageplekken voor studenten, docenten, excursiegelegenheden en gastonderwijs. Zo bouwen ze samen met ROC de Leijgraaf aan onderwijs voor de toekomst.

Overig nieuws
Toegewijde aanpak bedrijfsopleidingen

26 July 2019

Het (regionale) bedrijfsleven staat te springen om goed opgeleide en duurzaam inzetbare beroepsprofessionals. De Leijgraaf heeft hierin een belangrijke opdracht. Om bedrijven en instellingen verder te kunnen helpen met hun personele vraagstukken, kiest De Leijgraaf voor een toegewijde aanpak. Per direct is Berdine Heijmans aangesteld als manager bedrijfsopleidingen en draagt zij de eindverantwoordelijkheid voor alle nieuwe en…

› Lees verder

Smart Building de slimste opleiding in de gebouwde omgeving

26 July 2019

De nieuwe opleiding Smart Building leidt je op tot leidinggevende in de gebouwde omgeving van de toekomst. Bij deze opleiding komen verschillende richtingen samen, zoals bouw, installatie, elektro en hout & meubel. Je leert van al deze vakgebieden, omdat deze nauw met elkaar samen werken. Gebouwen worden ‘slimmer’ en technologische ontwikkelingen volgen elkaar in een hoog tempo op. Het bedrijfsleven heeft behoefte aan…

› Lees verder

› Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina:

Kalender

 • 27

  Sep

  Onderwijsbeurs Zuid (vrijdag)
 • 28

  Sep

  Onderwijsbeurs Zuid (zaterdag)
 • 14

  Oct

  Herfstvakantie
 • 15

  Nov

  Open Dag 15 november

› Kalender

Wil je hulp bij je studiekeuze?

Laat je gegevens achter en ontvang meer informatie
over onze opleidingen naar jouw keuze.