Studenten De Leijgraaf halen vierduizend euro op voor 3FM-actie Serious Request

19 januari 2018

Studenten van ROC de Leijgraaf hebben vierduizend euro opgehaald voor Serious Request. Het geldbedrag werd maandagavond bekend gemaakt tijdens een speciaal 'Open Huis' op de leslocatie van Leijgraaf PIT in Uden, waar door de studenten en docenten van Leijgraaf PIT verschillende activiteiten werden gehouden om geld in te zamelen voor de jaarlijkse goede doelenactie van 3FM. De cheque zal woensdag 20 december naar het Glazen Huis in Apeldoorn worden gebracht.

"We hebben verschillende activiteiten georganiseerd, zodat voor iedereen wat leuks te doen was", vertelt Mees Arts. De derdejaars student was samen met Eren Can Mulazim gastheer van het Open Huis van De Leijgraaf. Samen doorliepen ze met de vele aanwezigen in Uden het programma van de dag. Eerder lieten studenten van PIT zich al 24 uur opsluiten in een glazen huis in het centrum van Uden. "Daarmee hebben we ruim 800 euro opgehaald", zegt Eren Can.

Naar Apeldoorn
Studenten en docenten PIT (community waar studenten van De Leijgraaf werken aan hun ondernemendheid en ondernemerszin) gaan woensdag 20 december het opgehaalde bedrag naar het Glazen Huis van Serious Request in Apeldoorn brengen. De jaarlijkse actie van 3FM staat dit jaar in het teken van hereniging van gezinsleden wereldwijd die elkaar zijn kwijtgeraakt door oorlogs- of natuurgeweld.

 

Overig nieuws
Extra support voor Stichting Kookmaatjes

19 januari 2018

Ook in 2018 kunnen ongeveer 1000 basisschoolleerlingen en leerlingen van het speciaal onderwijs Kookmaatjes-lessen volgen op locatie Hooghuis de Singel in Oss. Dit is mogelijk dankzij een bijdrage van 9.450 euro van Rabobank Oss Bernheze. Kookmaatjes wordt door ROC de Leijgraaf ondersteund met stagiaires van de opleiding Food & Hospitality. Kookmaatjes heeft de afgelopen jaren aangetoond een bijzonder project te zijn…

› Lees verder

Kerstevent 'Jong ontmoet (g)oud' in Veghel, Oss en Cuijk zeer geslaagd

19 januari 2018

Het kerstevent 'Jong ontmoet (g)oud', dat dinsdag door studenten van de opleidingen ICTO, Mens & Maatschappij en Horeca van ROC de Leijgraaf werd gehouden, gaat als zeer geslaagd de boeken in. Tientallen ouderen maakten gebruik van de mogelijkheid om op de scholen in Veghel, Oss en Cuijk mee te doen aan de vele activiteiten en workshops en/of te genieten van een gezamenlijke kerstlunch. Het aanbod aan workshops en…

› Lees verder

› Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina:

Kalender

 • 04

  feb

  Open Dag 4 februari

 • 12

  feb

  Voorjaarsvakantie

 • 21

  mrt

  Inschrijfavond 21 maart

 • 30

  mrt

  Goede Vrijdag

› Kalender