Studenten organiseren show voor eenzame ouderen

18 May 2019

Studenten van ROC de Leijgraaf in Oss hebben een bijzondere examenopdracht bedacht. De studenten aan de opleiding Leisure & Hospitality niveau 4 zijn een dinnershow aan het organiseren voor eenzame ouderen. Eén van de opdrachten is om eenzame ouderen te vinden die het leuk vinden om naar de voorstelling 'Het dagboek' te komen kijken.
 
De dinnershow wordt georganiseerd op maandag 1 april van 17.00 tot 21.00 uur op ROC de Leijgraaf aan de Euterpelaan 100 in Oss. De organisatie van de vond is in samenwerking met Rotary Oss. Tickets voor de ouderen kosten 5 euro.
 
Leuke muziek
"Ze krijgen als ze een kaartje kopen een leuke show die volledig gericht is op de ouderen. Met leuke muziek van toen en een vijfgangendiner met lekkere gerechtjes inclusief drie drankjes. We hopen dat veel eenzame ouderen op onze voorstelling afkomen", aldus Romy Kuijpers en Anne van Baal.
 
Informatie
Meer informatie over de show is verkrijgbaar door een e-mail te sturen naar Anne: anne.baal@rocdeleijgraaf.nl.
Overig nieuws
Toegewijde aanpak bedrijfsopleidingen

18 May 2019

Het (regionale) bedrijfsleven staat te springen om goed opgeleide en duurzaam inzetbare beroepsprofessionals. De Leijgraaf heeft hierin een belangrijke opdracht. Om bedrijven en instellingen verder te kunnen helpen met hun personele vraagstukken, kiest De Leijgraaf voor een toegewijde aanpak. Per direct is Berdine Heijmans aangesteld als manager bedrijfsopleidingen en draagt zij de eindverantwoordelijkheid voor alle nieuwe en…

› Lees verder

Partnerbedrijven investeren in scholingsfonds Smart Building

18 May 2019

De nieuwe opleiding Smart Building wordt deels gefinancierd door het bedrijfsleven. De bouwpartners van ROC de Leijgraaf zijn namelijk op zoek naar een nieuwe generatie jongeren die brede kennis en kunde hebben van de gebouwde omgeving. Om deze jongeren te stimuleren een toekomstgerichte bouwopleiding te kiezen investeren de bouwpartners graag in een scholingsfonds voor de nieuwe opleiding Smart Building. Goed nieuws dus voor…

› Lees verder

› Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina:

Kalender

 • 30

  May

  Hemelvaart
 • 04

  Jun

  Suikerfeest
 • 10

  Jun

  2e Pinksterdag
 • 15

  Jul

  Zomervakantie

› Kalender

Wil je hulp bij je studiekeuze?

Laat je gegevens achter en ontvang meer informatie
over onze opleidingen naar jouw keuze.