Studenten organiseren show voor eenzame ouderen

16 March 2019

Studenten van ROC de Leijgraaf in Oss hebben een bijzondere examenopdracht bedacht. De studenten aan de opleiding Leisure & Hospitality niveau 4 zijn een dinnershow aan het organiseren voor eenzame ouderen. Eén van de opdrachten is om eenzame ouderen te vinden die het leuk vinden om naar de voorstelling 'Het dagboek' te komen kijken.
 
De dinnershow wordt georganiseerd op maandag 1 april van 17.00 tot 21.00 uur op ROC de Leijgraaf aan de Euterpelaan 100 in Oss. De organisatie van de vond is in samenwerking met Rotary Oss. Tickets voor de ouderen kosten 5 euro.
 
Leuke muziek
"Ze krijgen als ze een kaartje kopen een leuke show die volledig gericht is op de ouderen. Met leuke muziek van toen en een vijfgangendiner met lekkere gerechtjes inclusief drie drankjes. We hopen dat veel eenzame ouderen op onze voorstelling afkomen", aldus Romy Kuijpers en Anne van Baal.
 
Informatie
Meer informatie over de show is verkrijgbaar door een e-mail te sturen naar Anne: anne.baal@rocdeleijgraaf.nl.
Overig nieuws
Unieke samenwerking met Sligro

16 March 2019

Afgelopen jaar heeft De Leijgraaf samen met Sligro twee nieuwe mbo FOOD opleidingen ontwikkeld. Deze opleidingen sluiten inhoudelijk perfect aan bij de marktleider in Foodservice. De manier van leren past bij deze tijd en het leren vindt vooral plaats op de werkvloer, helemaal gericht op de praktijk bij Sligro. Het gaat om de opleiding Food Professional (mbo niveau 3) en Food Specialist (mbo niveau 4). Bij deze opleidingen…

› Lees verder

INTERREG-project Dynamic Borders en ROC de Leijgraaf slaan de handen in een

16 March 2019

Studenten van ROC de Leijgraaf in Cuijk gaan de komende twee jaar met de ROC de Leijgraaf foodtruck op pad. Ze sluiten aan bij evenementen in de gemeenten Bergen, Boxmeer, Cuijk, Gennep, Goch en Weeze. Uniek is dat de studenten zelf hapjes samenstellen van Duitse en Nederlandse lokale producten uit de zes gemeenten. Op die manier willen de zes Dynamic Borders-gemeenten gezamenlijk de trots en kwaliteit van de…

› Lees verder

› Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina:

Kalender

 • 19

  Apr

  Goede Vrijdag
 • 22

  Apr

  Tweede Paasdag
 • 27

  Apr

  Koningsdag
 • 29

  Apr

  Meivakantie

› Kalender

Wil je hulp bij je studiekeuze?

Laat je gegevens achter en ontvang meer informatie
over onze opleidingen naar jouw keuze.