Team Gebouwde Omgeving wint een Total StationSkills Finalist Rik in het zonnetje gezet!

Oss - ROC de Leijgraaf ICT leerling Rik van de Wiel heeft enkele weken geleden deelgenomen aan de wereld vakwedstrijden in Gothenburg. Met een twaalfde plek in het Wereld Kampioenschap heeft Rik dit Skills avontuur verdienstelijk afgesloten. Al deze inspanningen verdienden nog een persoonlijke felicitatie.

Op vrijdag 3 februari heeft het team ICT Rik nog een laatste keer in het zonnetje gezet. Met lovende woorden van Onderwijsmanager Gerard van der Linden, werden Rik, zijn ouders, stagebegeleider en begeleiders tijdens de Skills wedstrijden nog eens uitvoerig bedankt. Gerard gaf aan dat hij Rik in deze periode als persoon en als professional enorm heeft zien groeien. “Je bent als leerling én persoon gegroeid. We zagen jou binnenkomen als rustige verlegen jongen en je bent in een jaar tijd, mede door jouw harde werken, uitgegroeid tot een zelfverzekerde professional die kansen ziet en ze grijpt.” Deze lovende woorden werden met een flink applaus beaamd door het hele team. Deze groei werd in de toespraak van College van Bestuur-lid Karin Visser onderstreept. “Je kan goed inspelen op veranderende situaties, hebt enorm veel ICT kennis opgedaan tijdens je studie en deze wedstrijden. En niet geheel onbelangrijk, je zelfvertrouwen is enorm gegroeid. Ik ben blij dat wij als De Leijgraaf aan jouw persoonlijke ontwikkeling hebben kunnen bijdragen. Je bent een voorbeeld voor velen van ons, we hopen dan ook dat je betrokken blijft bij De Leijgraaf.”

Natuurlijk werd Tom Verweijen, eigenaar van Verweijen ICT in Mill en stagebegeleider van Rik ook bedankt voor zijn bijdrage. De Leijgraaf en Verweijen ICT steken in op een langdurige relatie, waarbij de ontwikkeling van talent van leerlingen en persoonlijke betrokkenheid centraal staat.

Voor Rik zit Skills er op. In een jaar tijd heeft hij veel ervaringen op kunnen doen en hier is hij zelf ook enorm trots op. “Deze periode zal mij altijd bij blijven. Ik ben blij dat ik de kans heb gekregen om buiten school extra kennis op te mogen doen en aan deze prachtige wedstrijd in Zweden heb deelgenomen” aldus Rik.

 

Overig nieuws
ROC de Leijgraaf en Van den Broek Systemen ondertekenen samenwerkingsovereenkomst

Veghel – Op dinsdag 2 mei is er een langdurige samenwerking tussen Van den Broek Systemen en ROC de Leijgraaf op het gebied van zorgtechnologie gestart. In de komende periode wordt er in samenwerking een hoogtechnologische domotica-leeromgeving ontwikkeld. Door deze samenwerking aan te gaan, is De Leijgraaf in staat om jongeren op te leiden met de nieuwste technieken gericht op zorgtechnologie.  Buiten de…

› Lees verder

Ruud van der Heijden van ROC de Leijgraaf nationaal kampioen Meubelmaker

OSS – zaterdag 18 maart heeft Ruud van der Heijden van ROC de Leijgraaf in de vakrichting Meubelmaker de landelijke finale van Skills Heroes gewonnen. De finalewedstrijd vond plaats in de RAI in Amsterdam. Als winnaar vertegenwoordigt Ruud niet alleen De Leijgraaf, maar heel Nederland op de Wereldkampioenschappen in Abu Dhabi in oktober dit jaar. Tijdens Skills Heroes The Finals hebben in totaal 311 leerlingen in 35…

› Lees verder

› Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina:

Kalender

 • 25

  mei

  Hemelvaart

 • 05

  jun

  2e Pinksterdag

 • 15

  jun

  Open Avond juni

  Ben je op zoek naar meer…

 • 25

  jun

  Suikerfeest

› Kalender