Medewerkers en studenten De Leijgraaf doen mee aan NLdoet in Veghel

Medewerkers en studenten van de opleiding Financiële en Secretariële Beroepen van ROC de Leijgraaf nemen vrijdag 9 maart deel aan NLdoet. Bij het AAtrium in Veghel gaan zij samen met bewoners activiteiten organiseren. Bij het Pieter Brueghelhuis gaan zij klussen in de tuin.

De medewerkers en studenten gaan in het AAtrium appelflappen bakken en gezelligheid creëren op de pg-afdeling. Ook maken zij een wandeling met bewoners en houden zij een creatieve paasactiviteit.
Bij het Pieter Brueghelhuis wordt de tuin onder handen genomen. Zo worden takken verzameld en verbrand, tegels opnieuw gelegd, de jeu de boulesbaan schoongemaakt en gaan bloembollen de grond in om de tuin lenteklaar te maken.

 

Overig nieuws
ROC De Leijgraaf en Stichting Met Elkaar starten campagne over geld

In Oss is deze week de campagne ‘Spaar je geld!’ van start gegaan. De campagne is een initiatief van ROC De Leijgraaf en Stichting Met Elkaar, in samenwerking met SchuldHulpMaatje. De organisaties willen jongeren bewust maken van het belang van geld en ze laagdrempelige tools geven om zelf aan de slag te gaan met geldzaken. De leerlingen van De Leijgraaf kunnen op school informatie vinden over MoneyFit.nl, een website met…

› Lees verder

De opschoondag bij ICTO in Cuijk, Oss en Veghel weer succesvol!

In het kader van het keuzedeel Duurzaamheid hebben studenten ICTO van de locaties Cuijk, Oss en Veghel op woensdag 14 maart meegedaan aan de opschoondag: Een jaarlijkse actie (en vooral traditie in Cuijk) in maart om het zwerfafval in de wijken rond ROC de Leijgraaf op de 3 locaties op te ruimen. Op alle drie de locaties waren de wethouders met duurzaamheid in hun portefeuille uitgenodigd om de aftrap te doen van deze dag. In…

› Lees verder

› Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina:

Kalender

 • 21

  mrt

  Inschrijfavond 21 maart

 • 30

  mrt

  Goede Vrijdag

 • 02

  apr

  Tweede Paasdag

 • 27

  apr

  Koningsdag

› Kalender