Toegewijde aanpak bedrijfsopleidingen

26 July 2019

Het (regionale) bedrijfsleven staat te springen om goed opgeleide en duurzaam inzetbare beroepsprofessionals. De Leijgraaf heeft hierin een belangrijke opdracht. Om bedrijven en instellingen verder te kunnen helpen met hun personele vraagstukken, kiest De Leijgraaf voor een toegewijde aanpak.

Per direct is Berdine Heijmans aangesteld als manager bedrijfsopleidingen en draagt zij de eindverantwoordelijkheid voor alle nieuwe en bestaande economische en technische bedrijfsopleidingen. Erna Boeijen blijft verantwoordelijk voor het contact met verschillende instellingen. Helma Nelissen blijft verantwoordelijk voor het contact met de gemeenten.

Bedrijfsopleidingen afgestemd op uw vraag
Is er vanuit uw organisatie een vraag naar om- of bijscholing van personeel of leven lang ontwikkelen? Dan gaan wij graag met u in gesprek om tot een maatwerktraject te komen, afgestemd op uw opleidingsvraag en ontwikkeldoelstellingen. Door onze nauwe samenwerking met de (regionale) beroepspraktijk, zijn wij de specialist in het beroepsonderwijs.

Heeft u behoefte aan een vrijblijvend en oriënterend gesprek? Dan komen wij graag met u in contact. U kunt Berdine Heijmans bereiken per mail (berdine.heijmans@leijgraaf.nl) of per telefoon (06-13733789).

Overig nieuws
Partnerbedrijven investeren in scholingsfonds Smart Building

26 July 2019

De nieuwe opleiding Smart Building wordt deels gefinancierd door het bedrijfsleven. De bouwpartners van ROC de Leijgraaf zijn namelijk op zoek naar een nieuwe generatie jongeren die brede kennis en kunde hebben van de gebouwde omgeving. Om deze jongeren te stimuleren een toekomstgerichte bouwopleiding te kiezen investeren de bouwpartners graag in een scholingsfonds voor de nieuwe opleiding Smart Building. Goed nieuws dus voor…

› Lees verder

Smart Building de slimste opleiding in de gebouwde omgeving

26 July 2019

De nieuwe opleiding Smart Building leidt je op tot leidinggevende in de gebouwde omgeving van de toekomst. Bij deze opleiding komen verschillende richtingen samen, zoals bouw, installatie, elektro en hout & meubel. Je leert van al deze vakgebieden, omdat deze nauw met elkaar samen werken. Gebouwen worden ‘slimmer’ en technologische ontwikkelingen volgen elkaar in een hoog tempo op. Het bedrijfsleven heeft behoefte aan…

› Lees verder

› Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina:

Kalender

 • 27

  Sep

  Onderwijsbeurs Zuid (vrijdag)
 • 28

  Sep

  Onderwijsbeurs Zuid (zaterdag)
 • 14

  Oct

  Herfstvakantie
 • 15

  Nov

  Open Dag 15 november

› Kalender

Wil je hulp bij je studiekeuze?

Laat je gegevens achter en ontvang meer informatie
over onze opleidingen naar jouw keuze.