fbpx

Opleidings-restaurant

Heeft u iets te vieren, zomaar zin om buiten de deur te eten of wilt u zien hoe onze horeca-studenten zich ontwikkelen in hun vak? Laat u dan culinair verwennen in opleidingsrestaurant Meesters. Geniet van een heerlijke lunch of diner, of kom eens langs voor een  koffiespecialiteit van onze baristas.

Benieuwd naar wat we te bieden hebben? Onze koks, gastheren en gastvrouwen
kijken uit naar uw komst!

Opleidingsrestaurant Meesters is een leerbedrijf van De Leijgraaf. Dit betekent dat onze enthousiaste en gastvrije studenten binnen de horeca-opleidingen het restaurant grotendeels zelf runnen. Voor hen is dit een prachtige leeromgeving, voor u heeft het als voordeel dat u voor een zeer acceptabele prijs van een driegangenmenu of lunch kunt genieten.

Lunch

Van maandag t/m vrijdag tussen 11.30 uur en 13.00 uur serveren wij in Opleidingsrestaurant Meesters lunches. Naast een vaste kaart, bieden wij elke dag een dagspecial aan voor € 3,95.

Benieuwd naar de dagspecial? Check onze facebookpgina!

Reserveren kan via onderstaand reserveringsformulier.

Bekijk onze lunchkaart.

Driegangendiner

Onze studenten bereiden en serveren drie dagen per week een driegangendiner. Wij werken niet met een vaste menukaart, maar bieden u wekelijks wisselende gerechten. Deze gerechten worden aangepast aan de technieken die de studenten aangeleerd krijgen.

Kosten voor een driegangenmenu:  €12,50 per persoon (excl. drankjes)

Gezelschappen vanaf 10 personen kunnen kiezen voor een dinerarrangement.
Dit arrangement van €18,50 per persoon bestaat uit een driegangendiner en twee à drie consumpties.

Heeft u een bepaalde voedingswens? Geeft u dit dan tijdens uw reservering aan. Denk daarbij aan een mogelijke voedselallergie, het niet eten van vlees/vis of een vegetarische keuze. Dit vernemen wij graag uiterlijk één week voor aanvang van het diner.

Acties

Benieuwd naar onze acties en evenementen? check onze Facebookpagina of Instagramaccount.

Openingstijden

  • Lunch: Maandag t/m vrijdag 11.30 – 13.00 uur
  • Diner: Dinsdag t/m donderdag, inloop diner tussen 17.15 – 17.30 uur

Tijdens schoolvakanties is ons restaurant gesloten. Ook tijdens examen- en maatwerkweken is het restaurant niet geopend, via onze social media kanalen houden we u hiervan op de hoogte.

Locatie

Opleidingsrestaurant Meesters is gevestigd aan de Jan van Cuijkstraat 52, 5431 GC Cuijk

Reserveren

U kunt reserveren tijdens kantooruren, op basis van beschikbaarheid, via 088-0170000 of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Goed om te weten

  • Heeft u dieet- of voedingswensen? Geeft u dit door bij uw reservering;
  • Komt u met de auto of fiets? Dan kunt u gebruik maken van ons parkeerterrein en fietsenstalling achter ons gebouw;
  • Onze studenten bevinden zich tijdens de praktijklessen in een leeromgeving waarin zowel van successen als van fouten geleerd wordt. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunt u uiteraard terecht bij onze docenten.

Filter

0
088-0170000