Visie

Visie

De leerling staat centraal

Het leren van onze leerlingen staat centraal binnen De Leijgraaf. Wij dagen ze uit om te leren voor vandaag, voor morgen en daarna. Wij bereiden ze terdege voor op de beroepen van nu en van de toekomst.

Onze onderwijsteams horen en zien de leerlingen. Zij inspireren leerlingen, jong en oud, met up to date vakkennis en ondernemingzin. Binnen onze onderwijsteams staat kwaliteit altijd voorop, dus ondersteunen we docenten bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ook vinden we het belangrijk dat ze meer naar buiten treden en innoveren. Daarin stimuleren wij ze. 

We zijn dichtbij. Letterlijk, met 9 kleinschalige locaties verspreid in de regio. En net zo belangrijk; we zijn ook dichtbij door onze menselijke maat en onze betrokken medewerkers.

Ook is er samenwerking met bedrijven, gemeenten en (onderwijs-)instellingen in de regio. Deze samenwerking is gericht op het laten aansluiten van onze leerlingen en hun vaardigheden op de toekomstige arbeidsmarkt en/of op de doorstroming naar het hoger onderwijs. Het vernieuwen en verbeteren van ons onderwijs draagt in belangrijke mate bij aan de ontwikkeling van de leerling op weg naar (vak)volwassenheid. Ook dat doen we met elkaar. 

Deel deze pagina:

Kalender

 • 04

  feb

  Open Dag 4 februari

 • 12

  feb

  Voorjaarsvakantie

 • 21

  mrt

  Inschrijfavond 21 maart

 • 30

  mrt

  Goede Vrijdag

› Kalender

0/0

Nieuws

› Meer nieuws

Rondleiding

afspelen
afspelen