Restaurant

Restaurant

Geachte gast,

Leuk dat u interesse hebt in een bezoek aan een van onze opleidingsrestaurants in Cuijk of Oss. Onze studenten binnen de horeca-opleidingen hebben praktijkavonden waarin de skills aangeleerd worden om in het beroepenveld optimaal aan de slag te kunnen.

U bent tijdens deze praktijkavonden van harte welkom om 17:15 - 17:30 uur, waarna de studenten een drie-gangendiner voor u uitserveren. In onze restaurants hebben wij geen vaste menukaart maar wekelijks wisselende gerechten. Dit omdat de gerechten worden aangepast ten behoeve van de technieken die de studenten aangeleerd krijgen.

Gezien er geen vaste menukaart is, kunt u van te voren aangeven of u een bepaalde voedingswens heeft. Denk daarbij aan een mogelijke voedselallergie, het niet eten van vlees/vis of een vegetarische keuze. Dit vernemen wij graag uiterlijk één week voor aanvang van het diner.

Normaliter zijn de kosten van een driegangenmenu €12,50 p.p. exclusief de drankjes. Wanneer u met een groter gezelschap komt dineren (vanaf 10 personen) heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een diner-arrangement. Dit arrangement van €18,50 p.p. bestaande uit het 3-gangendiner, 2 á 3 consumpties en koffie of thee na.

Onze studenten bevinden zich tijdens de praktijklessen in een leeromgeving waarin zowel van successen als van fouten geleerd wordt. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, kunt u uiteraard terecht bij onze docenten.

Reserveren tijdens kantooruren, op basis van beschikbaarheid via 088-0170000 of via email, restaurant Meesters te Cuijk: daan.erps@leijgraaf.nl of restaurant Euterpe te Oss: thomas.sluijters@leijgraaf.nl.

Wij kijken uit naar uw komst.

Met gastvrije groet,

Docententeam Horeca

* Pinnen is in beide restaurants mogelijk
** Voor grote gezelschappen is het helaas niet mogelijk om apart te betalen
*** Annuleringen binnen gezelschappen dienen uiterlijk, op de dag zélf voor 12:00 doorgegeven te worden.

Deel deze pagina:

Kalender

 • 27

  Sep

  Onderwijsbeurs Zuid (vrijdag)
 • 28

  Sep

  Onderwijsbeurs Zuid (zaterdag)
 • 14

  Oct

  Herfstvakantie
 • 15

  Nov

  Open Dag 15 november

› Kalender

0/0

Nieuws

› Meer nieuws

Wil je hulp bij je studiekeuze?

Laat je gegevens achter en ontvang meer informatie
over onze opleidingen naar jouw keuze.