Sluiting locaties De Leijgraaf

Bij De Leijgraaf houden we de ontwikkelingen rondom het coronavirus goed in de gaten. We hebben hierover direct contact met de nodige instanties.

Klik hier voor meer informatie

De Leijgraaf zoekt stagiaires

Ben jij die mbo/hbo stagiaire die zijn of haar stageperiode in het mbo onderwijs wil voltooien?

Er zijn verschillende opleidingen en afdelingen bij De Leijgraaf waar je stage kunt lopen. Dat kan een lesgevende stage voor de klas zijn, maar ook een stage bij één van onze stafdiensten, zoals bij Marketing & Communicatie, ICT, Student Services of Human Resources. Solliciteer dan naar een stageplaats, welke aansluit bij jouw opleiding. Er zijn diverse startmomenten per schooljaar.

Regelmatig hebben wij plaats voor stagiairs. Wij werken nauw samen met diverse mbo- en hbo-instellingen. Daarmee creëren we een optimaal opleidingsklimaat en zorgen we voor een goede aansluiting tussen jouw opleiding en je stageplaats.

Solliciteer je bij de Leijgraaf als docent, dan ga je in jouw stage al zelfstandig les geven aan mbo-studenten, die hebben gekozen voor een specifiek beroep. Je bent pedagogische, didactisch opgeleid, en de Leijgraaf zorgt voor verdere begeleiding om door te groeien naar een volwaardig docent.

Wat wij jou bieden

Naast een schat aan ervaring krijg je als MBO stagiaire een stagevergoeding van € 30,00 (bij één stagedag per week) met een maximum van € 150,00 (bij vijf stagedagen per week). Als HBO stagiaire ontvang je een stagevergoeding van € 50,00 (bij één stagedag per weer) met een maximum van €250,00 (bij vijf stagedagen per week).

Over De Leijgraaf

De Leijgraaf is verdeeld over twee regiocolleges in Noordoost-Brabant. Onze cultuur is informeel, wij staan met beide benen op de grond. Wij bereiden de studenten uit de regio niet alleen voor op een loopbaan, maar ook op een plek als mens in de samenleving. Actief burgerschap en ondernemerszin zijn belangrijk. De regio is ons klaslokaal.

Solliciteer hier voor jouw stage bij De Leijgraaf, vacature@leijgraaf.nl stuur een mail met jouw motivatie.

Filter

0
088-0170000