De Leijgraaf zoekt surveillanten

Als surveillant word je ingezet bij het surveilleren van (theorie)examens. Deze examens kunnen afkomstig zijn van al onze opleidingen, zoals technische, economische, zorg en welzijn opleidingen.

Het is als surveillant je taak om de examenruimte klaar te zetten. Te zorgen dat de studenten het examen kunnen afnemen en jij als surveillant toeziet dat dit goed gebeurd. Hiervoor moet je de protocollen en regels van De Leijgraaf kunnen hanteren.

Wat wij van jou verwachten

De Leijgraaf stelt een aantal eisen aan surveillanten. U beheerst de Nederlandse taal en hebt affiniteit met de doelgroep. De surveillant vindt het leuk om met allerlei soorten studenten om te gaan Je werkt zorgvuldig. Je bent duidelijk in je uitleg en handelt consequent.

Wat wij jou bieden

Als surveillant ontvangt u een onkostenvergoeding van maximaal € 170,00 per maand gedurende 10 maanden, afhankelijk van het aantal dagdelen dat u ingezet bent.

Over De Leijgraaf

De Leijgraaf is verdeeld over twee regiocolleges in Noordoost-Brabant. Onze cultuur is informeel, wij staan met beide benen op de grond. Wij bereiden de studenten uit de regio niet alleen voor op een loopbaan, maar ook op een plek als mens in de samenleving. Actief burgerschap en ondernemerszin zijn belangrijk. De regio is ons klaslokaal.

Heeft u interesse, stuur dan een mail met uw motivatie naar vacature@leijgraaf.nl.

Filter

0
088-0170000