Werken bij…

…Het nieuwe Koning Willem I College.

Het Koning Willem I College is ontstaan uit een fusie tussen het Koning Willem I College en De Leijgraaf. Op 1 januari 2022 zijn de besturen gefuseerd. Per 1 augustus 2022 vormen de twee organisaties samen één onderwijsinstelling. Onze hoofdlocaties zijn in ’s-Hertogenbosch, Oss, Meierijstad en Cuijk. Op deze pagina vind je meer informatie over werken bij het nieuwe Koning Willem I College. Ook vind je hier een actueel overzicht van onze vacatures.

Waar we voor staan

De nieuwe mbo-instelling is voor studenten – van jong tot oud – dé ontmoetingsplek waar groei, ontwikkeling en innovatie centraal staat. Leren is bij ons altijd gericht op de praktijk én vindt plaats in de praktijk. Daarom werken we intensief samen met bedrijven en maatschappelijke instellingen in de regio Noordoost-Brabant.

Onze medewerkers verzorgen met hun nieuwsgierige en verbindende houding, samen met het werkveld, flexibel onderwijs van hoge kwaliteit. Als medewerker van het Koning Willem I College draag jij direct of indirect bij aan de ambitie en groei van onze studenten.

Koning Willem I College is een goede werkgever met een modern HR-beleid, goede arbeidsvoorwaarden en volop ontwikkelkansen. Het is fijn werken bij Koning Willem I College!

Wil je je ambitie vormgeven binnen onze organisatie en meewerken aan de groei van onze studenten en het onderwijs? Bekijk onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie!

Kerncijfers

Aantal medewerkers

593

Aantal studenten per jaar

5657

Aantal opleidingen en cursussen

> 200

Beoordeling De Leijgraaf

8,7

Eindejaarsuitkering

8,33%

Vacatures

Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures bij De Leijgraaf? Schrijf je dan in voor onze vacature alert. Handig, want je wilt niets missen natuurlijk.

Inschrijven voor de vacature alert

Open solliciteren

We zijn altijd op zoek naar versterkingen voor ons team. Zie je geen gepaste vacature, maar denk je wel zo’n versterking te zijn?

Solliciteer dan hier

Filter

0
088-0170000