fbpx

De Leijgraaf zoekt stagiaires

Ben jij die hbo stagiaire die graag ervaring op wil doen in het mbo onderwijs?

Er zijn verschillende opleidingen en afdelingen bij De Leijgraaf waar je stage kunt lopen. Studenten vanuit de lerarenopleidingen Economie, Nederlands, Engels, Wiskunde, Scheikunde en Biologie nodigen we van harte uit om te solliciteren. Maar ook studenten Pedagogiek en van de PTH richting consumptief of ICT zijn welkom. Ook bij de stafdiensten zoals Marketing & Communicatie, ICT, Student Services of Human Resources hebben we mogelijkheden voor studenten. Solliciteer dan naar een stageplaats, welke aansluit bij jouw opleiding. Er zijn diverse startmomenten per schooljaar.

Voor de lerarenopleidingen werken wij nauw samen met de Fontys en HAN en we plaatsen bij voorkeur studenten vanuit deze instellingen. We zorgen voor een goede begeleiding samen met de hbo instelling. Daarmee creëren we een optimaal opleidingsklimaat en zorgen we voor een goede aansluiting tussen de opleiding en de stage.

Solliciteer je bij de Leijgraaf als Leraar in Opleiding (LIO), dan ga je tijdens de stage al zelfstandig les geven aan mbo-studenten. Kom je op formatie ruimte dan volgt er een uitbetaling als LIO’ er en anders wordt het een afstudeerstage waarvoor je een stage vergoeding krijgt zoals hieronder toegelicht.

Wat wij jou bieden

Naast een schat aan ervaring krijg je als mbo stagiaire een stagevergoeding van € 30,00 per maand (bij één stagedag per week) met een maximum van € 150,00 per maand (bij vijf stagedagen per week). Als hbo stagiaire ontvang je een stagevergoeding van € 50,00 per maand (bij één stagedag per week) met een maximum van €250,00 per maand (bij vijf stagedagen per week).

Over De Leijgraaf

De Leijgraaf is verdeeld over twee regiocolleges in Noordoost-Brabant namelijk Meijerijstad (locatie Veghel en Uden) en Oss-Cuijk. Onze cultuur is informeel, wij staan met beide benen op de grond. Wij bereiden de studenten uit de regio niet alleen voor op een loopbaan, maar ook op een plek als mens in de samenleving. Actief burgerschap en ondernemerszin zijn belangrijk. De regio is ons klaslokaal.

Solliciteer hier voor jouw stage bij De Leijgraaf, vacature@leijgraaf.nl stuur een mail met jouw motivatie.

Filter

0
088-0170000