fbpx

De Leijgraaf zoekt surveillanten

Als surveillant zet je de examenruimte klaar en zorg je dat studenten hun examen kunnen doen. Jij ziet er op toe dat dit gebeurt aan de hand van protocollen en regels van De Leijgraaf.

We zoeken surveillanten voor meerdere teams in Oss en Veghel, onder meer voor het examenbureau. Je ontvangt hiervoor een vergoeding. Zoek je een bijbaan in het onderwijs? Wil jij op een of meerdere van onze locaties surveilleren bij examens? En heb je affiniteit met onderwijs en studenten? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat wij van jou verwachten

Je beheerst de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk). Je hebt affiniteit met onderwijs en met studenten. Je vindt het leuk om met allerlei soorten studenten om te gaan en bent prettig in de omgang. Je werkt zorgvuldig, bent duidelijk in je uitleg en kunt orde en rust bewaken. Tot slot ben je flexibel inzetbaar en heb je computerervaring.

Wat wij jou bieden

Je ontvangt een vergoeding van € 10,- per uur. Je wordt jaarlijks maximaal 40 uur ingezet.

Over De Leijgraaf

Bij De Leijgraaf is het niet alleen fijn studeren, maar ook fijn werken. De Leijgraaf staat voor praktijkgericht onderwijs met een op de regio afgestemd portfolio. Door van de regio ons klaslokaal te maken, stomen we onze studenten klaar voor een prachtige loopbaan en bieden we bedrijven en instellingen de beroepsprofessionals die ze nodig hebben.

Interesse

Heb je vragen? Mail dan naar vacature@leijgraaf.nl. Heb je interesse om als surveillant aan de slag te gaan, dan ontvangen wij graag een mail met je korte motivatie en contactgegevens. Deze kun je sturen naar vacature@leijgraaf.nl.

Filter

0
088-0170000