fbpx

23 maart 2022

SAMEN STERK VOOR VLUCHTELINGEN

Door de oorlog in Oekraïne komen veel vluchtelingen uit dat land naar Nederland. Ook naar onze regio. Er worden hier meer dan 1.000 opvangplekken ingericht door gemeentes in de regio. Als nieuwe Koning Willem I College willen wij graag een bijdrage leveren. Daarom zamelen wij geld in.

Het ingezamelde geld wordt direct aan vluchtelingen in de regio besteed. We doen dit via de gemeente ’s-Hertogenbosch. De gemeente heeft contact met andere gemeentes in de regio om te coördineren wat waar nodig is. Zo weten we zeker dat het geld efficiënt wordt besteed. Een deel van de opbrengst zal gaan naar een grote noodopvang in de gemeente ’s-Hertogenbosch, die op maandag 21 maart is geopend. In die opvang is plaats voor 1.000 vluchtelingen.

Je steunt onze actie door zelf een klein bedrag over te maken. Of door samen met je klas, projectgroep of collega’s aan de slag te gaan en een actie te bedenken, waarmee je geld inzamelt (individueel mag natuurlijk ook). Alle beetjes helpen.

LINK
We hebben een speciaal rekeningnummer geopend om geld in te zamelen. Klik op de link en je komt daarna in een betaalomgeving van Bunq. Elk bedrag is welkom, als je de link maar gebruikt. Hier vind je de betaallink. 

Let op: sommige apps van banken geven aan dat het geld is overgemaakt naar S. Jacobs. Zij is initiatiefneemster van de actie en heeft deze rekening geopend ten behoeve van deze actie. Ondanks dat het misschien zo lijkt, komt het geld niet op haar privérekening terecht.

We hopen op mooie initiatieven en een net zo mooie opbrengst!

Vragen?
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling Corporate Communicatie van het Koning Willem I College.

Filter

0
088-0170000