fbpx

21 augustus 2019

Tour Kamp Beeresteijn groot succes

Afgelopen schooljaar was ‘Kamp Beeresteijn’ de theatervoorstelling van Theatergroep Trots. Van 11 tot en met 26 juni stonden zij 10 keer op het podium in verschillende theaters in de regio. Theatergroep Trots bestaat uit studenten van De Leijgraaf. Zij maken de voorstelling zelf en worden in het theater ondersteund door een professionele liveband. Kamp Beeresteijn is de vierde productie van Theatergroep Trots.

6 vmbo-scholen uit de omgeving van De Leijgraaf kwamen met leerlingen en medewerkers naar de voorstelling. Ook studenten en medewerkers van De Leijgraaf en overige bezoekers hebben de voorstelling massaal bezocht. De studenten van Theatergroep Trots (en het hele team) zijn blij en trots op wat ze met elkaar bereikt hebben. De reacties waren lovend!

Theatergroep Trots van De Leijgraaf heeft als doelstelling om maatschappelijke actuele thema’s op de planken te brengen vóór en dóór jongeren. Meer zien van Theatergroep Trots? www.facebook.com/theatergroeptrots en www.instagram.com/theatergroeptrots

Filter

0
088-0170000