fbpx

7 februari 2021

Wat betekenen de winterse omstandigheden voor het onderwijs van De Leijgraaf?

Hoe gaan we om met winterse omstandigheden?

Maandag 8 februari, 14.00 uur

Ben jij benieuwd of je examen of praktijklessen op één van onze schoollocaties doorgaat? Dan willen we je vragen altijd het weeralarm goed in de gaten te houden. Want bij deze winterse omstandigheden, houden wij de weercodes van het KNMI aan als richtlijn.

Code rood of oranje – schoolgebouwen gesloten: praktijklessen en (centrale) examens op locatie vallen uit. Online onderwijs gaat door.

Bij code rood of oranje, gaan de praktijklessen en (centrale) examens op onze schoollocaties niet door. Onze schoolgebouwen zijn dan namelijk gesloten. De kans op gevaarlijk weer is dan erg groot. Om te voorkomen dat jij of onze medewerkers door het winterse weer niet thuis kunnen komen, vragen we jullie om thuis te blijven. De praktijklessen en (centrale) examens worden verzet. Je ontvangt van ons een bericht wanneer je de examens kunt inhalen. En online lessen, die gaan gewoon door.

Code geel – schoolgebouwen open: lessen en (centrale) examens op locatie gaan door volgens planning.

Bij code geel zijn onze schoollocaties weer geopend en gaan praktijklessen en (centrale) examens weer door. Hou zelf het weerbericht dus goed in de gaten. Kun je door de dienstregeling van het openbaar vervoer niet naar school komen en mis je daardoor een praktijkles of examen? Meld dit dan bij je coach en docent.

Wat betekent dit voor mijn stage?

Kun je vanwege de winterse omstandigheden niet op je stage komen? Neem dan zelf contact op met je stagebedrijf en bespreek hoe je met deze situatie omgaat.

Bekijk onderstaande websites voor het weer, het openbaar vervoer en de situatie op de weg:

Op maandag 8 februari vallen (centrale) examens en praktijklessen op locatie uit

Zondag 7 februari, 14.30 uur

Door de hevige sneeuwval dit weekend, zijn onze schoolgebouwen op maandag 8 februari mogelijk slecht bereikbaar. Dit heeft ons doen besluiten om alle (centrale) examens en praktijklessen van maandag 8 februari die op één van onze schoollocaties plaatsvinden te laten vervallen. Studenten die een (centraal) examen gepland hadden staan, zijn hierover geïnformeerd per mail.

Graag willen we u vragen om deze pagina in de gaten te houden voor de meest actuele ontwikkelingen.

Filter

0
088-0170000