fbpx

25 januari 2022

Lessen gaan door op school

Onze lessen vinden weer plaats op school! Via je rooster kun je zien hoe dat er voor jou uitziet. Wanneer je les hebt op ons college gelden er nog wel maatregelen. Daar lees je in dit bericht meer over.

Mondkapje op!

Vanaf maandag 17 januari is iedereen verplicht om binnen de schoolgebouwen continu een mondkapje te dragen. Altijd en overal. Wanneer je je verplaatst, en wanneer je ergens staat of zit. Er zijn twee uitzonderingen:

  • Tijdens eten en drinken mag het mondkapje af
  • Wanneer het mondkapje deelname aan of het verzorgen van een onderwijsactiviteit belemmert, mag het mondkapje op dat moment tijdelijk af. Dit kan bijvoorbeeld wanneer een docent niet verstaanbaar is met een mondkapje op tijdens het lesgeven. Of een student die een vraag stelt en niet verstaanbaar is met mondkapje op

Buiten de schoolgebouwen is het dragen van een mondkapje een dringend advies, maar geen verplichting.

Doe een zelftest!

Omdat het aantal besmettingen in Nederland nog steeds oploopt vinden we het belangrijk om eventuele besmettingen zo vroeg mogelijk te signaleren. Zorg daarom dat je een zelftest doet wanneer je naar school komt (advies: 2x per week). Je helpt er jezelf én anderen mee. De zelftesten zijn verkrijgbaar bij de receptie van onze schoollocaties, maar kun je ook bestellen via www.zelftestonderwijs.nl. Je krijgt dan per bestelling vier gratis testen naar je huisadres gestuurd. 

Catering geopend

Op de locaties Veghel Muntelaar, Oss Euterpelaan en Oss Nelson Mandela boulevard is de catering weer geopend. Onze collega’s staan dagelijks voor jullie klaar tussen 09.00 uur en 14.00 uur.

We vinden het belangrijk om ons aan de maatregelen te houden en zo het maximaal mogelijke te doen om verspreiding van het virus tegen te gaan. We rekenen daarom op je medewerking.

Filter

0
088-0170000