Veghel
over de locatie

Veghel

Bij De Leijgraaf leiden we je praktijkgericht op voor een mooie baan die helemaal bij jou past. Dat doen we in nauwe samenwerking met bedrijven en instellingen uit de regio, want zij kennen de praktijk als geen ander. Op deze website vind je alle opleidingen die je bij ons kunt volgen, aangevuld met ervaringsverhalen van studenten en opdrachtgevers. Daarmee krijg je een goed beeld van wat je kunt verwachten als je straks voor De Leijgraaf kiest.

Opleidingsaanbod veghel

Techniek & Samenleving

Echt onderwijs

Écht iets leren... dat doe je in de praktijk. In de ervaringsverhalen van onze studenten ontdek je vanzelf wat we daarmee bedoelen!

"Werken in de zorg geeft een heel dankbaar gevoel. Het doet gewoon goed om iets voor een ander te kunnen betekenen. De praktijklessen in het Leijhuis waren voor ons dé bevestiging dat we de juiste opleiding hebben gekozen."

Rens Verhoeven en Bas Sterkenburg
Studenten Maatschappelijke Zorg

Lees meer Alle ervaringsverhalen

Samen met de regio

Al onze opleidingen spelen in op de behoeftes van de bedrijven en instellingen in de regio. Die opdrachtgevers vertellen zelf wat dat voor jou betekent!

"Samen met De Leijgraaf hebben we de opleiding Food Proces Specialist (Procesoperator A) ontwikkeld. Er is namelijk een enorme behoefte aan goed opgeleide technici in de levensmiddelen- en drankenindustrie. Na deze studie kun je dan ook meteen aan de slag als food process specialist."

Ben Tuithof en Michiel Werner
Directeuren Flow Firm

Lees meer Alle ervaringsverhalen

Deel deze pagina:
Locaties

Kalender

 • 15

  Jul

  Zomervakantie
 • 27

  Sep

  Onderwijsbeurs Zuid (vrijdag)
 • 28

  Sep

  Onderwijsbeurs Zuid (zaterdag)
 • 14

  Oct

  Herfstvakantie

› Kalender

Schrijf je in voor je opleiding

Rondleiding

afspelen
afspelen
Wil je hulp bij je studiekeuze?

Laat je gegevens achter en ontvang meer informatie
over onze opleidingen naar jouw keuze.