fbpx

Een leven lang ontwikkelen

Bij De Leijgraaf geloven we in een leven lang leren. Daarom bieden we ook diverse erkende mbo-opleidingen, mbo-certificaten, cursussen, brancheopleidingen en trainingen voor volwassenen. Die kunt u op eigen initiatief volgen (particulier), maar ook als medewerker van een bedrijf (zakelijk).

Met de Leijgraaf Bedrijfsopleidingen bieden we diverse beroepsopleidingen voor medewerkers die zich willen ontwikkelen. Dankzij het brede aanbod is er voor iedereen een passend scholingstraject. Ons doel is dat uw medewerkers onze scholingstrajecten met plezier volgen én met een positief resultaat afronden.

Partner in deskundigheidsbevordering

De Leijgraaf is uw partner in deskundigheidsbevordering. Is uw organisatie op zoek naar scholingsmogelijkheden, dan gaan wij graag met u in gesprek. Voor iedere vraag bieden wij een passende oplossing. Of het nu gaat over praktijkverklaringen, een volledige mbo-opleiding, een maatwerktraject of daar wat tussenin. Wij helpen u uw opleidingsvraagstuk te beantwoorden.

Persoonlijk advies

Om ervoor te zorgen dat uw medewerkers bekwaam zijn en blijven, adviseren we ze persoonlijk bij hun opleidingskeuze. En ook als uw medewerkers aan een opleiding zijn begonnen, begeleiden we ze intensief. Als u wilt, kunnen onze accountmanagers u uitgebreid informeren over de inhoud van de opleidingen. Ook kunnen ze u meer vertellen over fiscale regelingen en subsidieregelingen.

Ervaringen van anderen

Wilt u weten hoe andere bedrijven onze bedrijfsopleidingen hebben ervaren? Lees dan hun ervaringsverhalen op onze website.

“Je leert álle details van het ondernemerschap, dus ga ervoor!”

Bekijk deze case

“Patiëntencontact is helemaal mijn ding”

Bekijk deze case

“Stel zoveel mogelijk vragen, dan leer je het meest!”

Bekijk deze case

“Ik wist wat me te wachten stond als ondernemer”

Bekijk deze case

“Zo gaaf dat ik hier mag werken aan het nieuwste van het nieuwste”

Bekijk deze case

‘Door stages in de regio leerde ik meteen mijn doelgroep kennen’

Bekijk deze case

Doel vaststellen

De redenen voor scholing kunnen per medewerker verschillen. Sommigen willen zich specialiseren in hun vak. Anderen streven vooral naar meer verantwoordelijkheid in hun functie. Weer anderen krijgen meer zelfvertrouwen door een succeservaring. Bij elke medewerker is het daarom belangrijk om vooraf zijn of haar doelen vast te stellen. Uiteraard kunnen we u en uw medewerker daarbij helpen.

Kiezen

Zodra duidelijk is waarom een medewerker zich wil ontwikkelen, kan hij of zij een goede keuze maken. Uiteraard helpen we daarbij. Soms is een volledige mbo-opleiding bijvoorbeeld niet nodig en volstaat een mbo-certificaat of een branche-erkend diploma of een cursus. Samen met uw medewerker kunt een passend traject kiezen, dit kan zijn:

Maatwerk

We stemmen onze scholingsmogelijkheden zoveel mogelijk af op u en uw medewerkers. Rekening houdend met ieders situatie zoeken we naar geschikte lesmomenten. Ook zijn er meerdere instroommomenten per jaar, zodat ze op elk moment kunnen starten en kunnen ze hun opleiding versneld doorlopen.

We bieden onze opleidingen aan in Veghel, Oss en Cuijk. Maar u kunt ook kiezen voor incompany-opleidingen. Daarbij stemmen we de inhoud van onze opleidingen af op uw specifieke wensen, én op het niveau en de ontwikkelbehoefte van uw medewerkers. We gaan graag met u in gesprek om tot een maatwerktraject te komen, afgestemd op uw opleidingsvraag en ontwikkeldoelstellingen.

Aansluiten op de praktijk

Het is voor u en uw medewerkers belangrijk dat onze trajecten nauw aansluiten bij de praktijk en de ontwikkelingen in uw vakgebied. Daarom werken we veel samen met bedrijven, gemeenten, brancheverenigingen, kenniscentra en instellingen. Bovendien bieden we veel werk-leertrajecten. Daarbij zorgen onze vakdocenten voor een professionele praktijkopleiding en de daarbij behorende begeleiding. Daardoor beschikt uw medewerker na afronding van de opleiding over de juiste kennis én over de nodige werkervaring.

Goed om te weten: tijdens de opleiding ontmoet uw medewerker diverse vakgenoten. Dat is goed voor uw netwerk, en het biedt u medewerker een extra kans om van anderen te leren.

Educatie- en participatietrajecten, een goede binnenkomer!

Goed kunnen lezen, schrijven en rekenen is belangrijk. Net als digitale vaardigheid en de kennis over de Nederlandse samenleving en arbeidsmarkt. De Leijgraaf biedt verschillende educatie- en participatietrajecten (vaak) in samenwerking met partners als gemeenten aan. Vanuit deze trajecten stromen deelnemers vaak door naar een ander scholingstraject zoals kweekvijvers of combitrajecten.

Vragen?

Heeft u nog vragen? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Algemeen
bedrijfsopleidingen@leijgraaf.nl

Berdine Heijmans
Manager bedrijfsopleidingen
06-13733789
Berdine.heijmans@leijgraaf.nl

Marieke Slangen
Relatiemanager bedrijfsopleidingen Zorg & welzijn
06-10820410
Marieke.slangen@leijgraaf.nl

Erna Boeijen
Onderwijsmanager Zorg & Welzijn bbl
06-10237589
Erna.boeijen@leijgraaf.nl

Mariëlle Derksen
Accountmanager economie, logistiek en beveiliging
06-11047295
marielle.derksen@leijgraaf.nl

Sjoerd Drijfhout
Accountmanager techniek
06-21489464
sjoerd.drijfhout@leijgraaf.nl

Bekijk al onze opleidingsmogelijkheden

Filter

0
088-0170000