“Eén groot avontuur”

“Voeding heb ik altijd interessant gevonden. En dan bedoel ik het hele proces: van grond tot mond, zoals we dat hier nu vaak noemen. In mijn zoektocht naar een leuke school kwam ik deze opleiding tegen. Mijn hart maakte echt een sprongetje.”

Heel divers

“Ik ben een van de eerste studenten die deze nieuwe opleiding volgt. Dat is spannend, maar vooral heel leuk. Ik zie het als één groot avontuur en we doen veel verschillende dingen. De ene dag krijgen we les van een gastdocent, de volgende dag staan we in de Verspillingsfabriek van Hutten Catering.”

Praktijkgericht

“Tijdens de opleiding maak je kennis met alle facetten van het vak, ook op sociaal gebied. Hoe schud je iemand de hand? En hoe ga je om met ontevreden klanten? Na de opleiding kun je bijvoorbeeld conceptdenker, locatiemanager of organisator van foodevenementen worden. Ik ga voor het laatste. Het liefste als ondernemer met mijn eigen evenementenbureau.”

Bonnie Spierings

Student Food Specialist

Cases

“In het Leijhuis organiseren we activiteiten voor ouderen en mensen met een beperking. In het begin was dat best lastig, want daar komt stiekem heel wat bij kijken. Bovendien weet je nog niet precies hoe je het beste met deze mensen kunt omgaan. Maar als je gewoon begint, ontdek je dat vanzelf. En het doet […]

Bekijk deze case

“Mijn herinneringen aan De Leijgraaf zijn heel positief. Het is een leuke school met een fijne sfeer en goede docenten. Na mijn opleiding Marketing & Communicatie in Veghel wilde ik nog niet meteen gaan werken. Gelukkig was mijn opleiding zo breed dat ik veel kanten op kon. Uiteindelijk werd het Commerciële Economie aan de Fontys […]

Bekijk deze case

“Ik ben liever met mijn handen bezig dan dat ik de hele dag in de boeken of achter de laptop zit. Voor mij is de combinatie van leren en werken dus ideaal! Ik werk bij een bedrijf in de regio waar ik prefab ketelframes maak, klaar om in bouwprojecten te verwerken. Op school leer ik […]

Bekijk deze case

Filter

0
088-0170000