“Eén groot avontuur”

“Voeding heb ik altijd interessant gevonden. En dan bedoel ik het hele proces: van grond tot mond, zoals we dat hier nu vaak noemen. In mijn zoektocht naar een leuke school kwam ik deze opleiding tegen. Mijn hart maakte echt een sprongetje.”

Heel divers

“Ik ben een van de eerste studenten die deze nieuwe opleiding volgt. Dat is spannend, maar vooral heel leuk. Ik zie het als één groot avontuur en we doen veel verschillende dingen. De ene dag krijgen we les van een gastdocent, de volgende dag staan we in de Verspillingsfabriek van Hutten Catering.”

Praktijkgericht

“Tijdens de opleiding maak je kennis met alle facetten van het vak, ook op sociaal gebied. Hoe schud je iemand de hand? En hoe ga je om met ontevreden klanten? Na de opleiding kun je bijvoorbeeld conceptdenker, locatiemanager of organisator van foodevenementen worden. Ik ga voor het laatste. Het liefste als ondernemer met mijn eigen evenementenbureau.”

Bonnie Spierings

Student Food Specialist

Cases

“Voeding heb ik altijd interessant gevonden. En dan bedoel ik het hele proces: van grond tot mond, zoals we dat hier nu vaak noemen. In mijn zoektocht naar een leuke school kwam ik deze opleiding tegen. Mijn hart maakte echt een sprongetje.”

Bekijk deze case

“Samen met De Leijgraaf hebben we de opleiding Food Proces Specialist (procesoperator A) ontwikkeld. Dat is misschien wel iets voor jou, want er is een enorme behoefte aan goed opgeleide technici in de levensmiddelen- en drankenindustrie. Na deze studie kun je dan ook meteen aan de slag als food proces specialist.”

Bekijk deze case

“Samen met De Leijgraaf hebben we een bbl-traject opgezet. Daarbij gaan studenten twee dagen per week naar school. Daar besteden we natuurlijk aandacht aan de theorie, maar ook aan techniek en vaardigheden. Ook op school ga je als student dus echt aan de slag! Op de drie andere dagen werk je bij een bedrijf en […]

Bekijk deze case

Filter

0
088-0170000