“Ontdek het horecavak”

“Als je bij ons stageloopt, maak je kennis met alle onderdelen van het horecavak. Met 150 hotelkamers, 11 zalen en zo’n 400 restaurantgasten per dag ontdek je op een geweldige manier wat er allemaal komt kijken bij een groot horecabedrijf.”

Ervaring opdoen

“Als student kun je bij ons alle kanten op: de keuken, het restaurant, de verkoopafdeling… Stap voor stap krijg je daar steeds meer verantwoordelijkheden. En fouten maken is niet erg, want daar leer je alleen maar van. Veel belangrijker is dat je gevoel voor gastvrijheid ontwikkelt.”

Keuzes maken

“Voor ons is de samenwerking met De Leijgraaf belangrijk. In de praktijk ontdek je namelijk pas écht of het horecavak bij je past. Bovendien merk je vanzelf waar je je het meeste thuis bij voelt. Daardoor kun je gedurende je opleiding ook de beste keuzes maken. En daar gaat het natuurlijk om tijdens een stage.”

Fred van der Valk

Directeur Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen

Cases

“Sinds dit jaar runnen we onze school als een bedrijf. Hier maken de studenten drie dagen per week kennis met de praktijk. Zo onderhouden onze Travel-studenten een reisbureau, organiseren MOH-studenten (Manager Ondernemer Horeca) excursies en studiereizen, en verzorgen onze studentkoks heerlijke lunches en diners. Ook werken we samen met bedrijven in de regio. Een mooi […]

Bekijk deze case

“Mijn opleiding is heel praktijkgericht. Ik sta dus regelmatig in het laboratorium om allerlei proefjes uit te voeren. Compleet met lange witte jas en een lab-bril. Precies zoals je altijd in boeken of op tv ziet.”

Bekijk deze case

“Eén dag in de week gaan onze begeleiders met een aantal cliënten naar De Leijgraaf. Dat zijn allemaal mensen met een verstandelijke beperking. In het Leijhuis houden ze zich bezig met activiteiten die aansluiten bij hun interesses, zoals koken, creatieve activiteiten en klusjes binnen de school. De studenten helpen ons daarbij. Het is heel mooi […]

Bekijk deze case

Filter

0
088-0170000