fbpx

9 december 2021

De Leijgraaf voor KiKa

Deze maand organiseren studenten van De Leijgraaf diverse activiteiten om geld op te halen voor KiKa, Stichting Kinderen Kankervrij. De activiteiten vinden plaats in het winkelpand aan de Wiekslag 16 in het centrum van Veghel. Het pand is tijdelijk beschikbaar gesteld door Raadhage Makelaardij, in samenwerking met VOLOP Meijerijstad.

De activiteiten staan gepland op 14, 15, 16, 21, 22 en 23 december, van 10.00 tot 16.00 uur. Met de verkoop van producten of het organiseren van leuke activiteiten, halen zij geld op voor KiKa. Hierbij kun je denken aan een knutselhoek voor kinderen, een photobooth voor de gezelligste kerstfoto, een tweedehands speelgoedwinkel en een horeca-deel voor de warme kop chocomel of het worstenbroodje.

Studenten van verschillende opleidingen hebben zich ingezet voor deze actie. Onder andere studenten van de business klassen, de junior accountmanagers en studenten van niveau2+.  “De opdracht die we onze studenten hebben meegegeven, was o.a. om lokale ondernemers te betrekken bij hun activiteiten. We leren hen immers dat de regio het klaslokaal is. Het is goed om te zien dat veel ondernemers in de regio open staan voor een samenwerking of voor een sponsoring. Dat helpt enerzijds onze studenten én anderzijds natuurlijk het mooie doel waar we het allemaal voor doen”, aldus Sarah Mousa Shokier en Mary Brinkman, docenten bij De Leijgraaf.

Op de hoogte blijven van de activiteiten? Volg de social media kanalen van De Leijgraaf voor KiKa. Wil jij Stichting KiKa steunen, maar ben je niet in de gelegenheid om de activiteiten van onze studenten bij te wonen? Dan is het mogelijk om direct te doneren via de actiepagina op https://www.actievoorkika.nl/de-leijgraaf-voor-kika.

Filter

0
088-0170000