fbpx

Fusie

De Leijgraaf en het Koning Willem I College gaan fuseren. Op deze pagina vertellen we je meer over de fusie én wat dat voor jou als student of bedrijf betekent.

Op 12 oktober 2021 kregen we een brief van de minister van Onderwijs: de fusie tussen De Leijgraaf en het Koning Willem I College is goedgekeurd. Sinds eind vorig jaar waren er gesprekken om samen als één school verder te gaan. We zijn erg blij dat de fusie doorgaat. Vanaf studiejaar 2022 – 2023 worden we één school: het Koning Willem I College. 

Trots 
“De laatste tijd werkten we al veel samen”, vertellen Peer van Summeren, Dominique Majoor en Jos van Kessel. Peer van Summeren is bestuurder van De Leijgraaf. Dominique Majoor en Jos van Kessel zijn bestuurders van het Koning Willem I College. “We zijn trots dat we straks als één school verdergaan. We blijven lesgeven op de plekken waar we dat nu ook doen. Dat zijn ’s-Hertogenbosch, Oss, Veghel en Cuijk. Samen kunnen we jou de beste opleiding geven. Dat is voor ons het meest belangrijk.“ 

Vertrouwen 
De school wordt groter, maar jij krijgt les in kleine groepen. Dat verandert niet. Dit was voor de minister van Onderwijs belangrijk in de fusie. De minister vindt het belangrijk jij je als student thuis voelt bij je eigen opleiding. Dat je gezien en gehoord wordt. In haar brief schrijft ze dat ze er vertrouwen in heeft dat wij hiervoor gaan zorgen. Wij hebben dat vertrouwen ook! 

Veelgestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat jij als student of als bedrijf op dit moment vragen hebt over de fusie. Daarom houden we een lijst met veel gestelde vragen en antwoorden bij.

Klik hier voor het overzicht van de veelgestelde vragen en antwoorden, voor studenten.

Klik hier voor het overzicht van de veelgestelde vragen en antwoorden, voor (stage)bedrijven en bedrijfsopleidingen.

Staat jouw vraag er niet tussen, of wil je jouw opmerking met ons delen, dan horen we graag van je. Laat van je horen door een mail te sturen naar communicatie@leijgraaf.nl.

Filter

0
088-0170000