fbpx

Open Dag 16 maart

Tijdens onze open dag is er weer van alles te ontdekken. Want hoe kan je een school nu beter ervaren dan daadwerkelijk de sfeer te proeven en daar rond te lopen? Zien we jou op 16 maart op één van onze locaties?

‘Hier ga jij het maken’ zeggen wij steeds, en dit zeggen we niet zomaar! Omdat we op De Leijgraaf niet alleen vertellen wat je allemaal kunt leren, maar we laten het je vooral zien en ervaren. Op die manier ontdek je meteen of een opleiding bij je past en wat je er straks in de praktijk allemaal mee kunt. Bij De Leijgraaf draait het om jou en jouw talenten.

Daarom bepaal je op onze Open Dag ook zélf wat je gaat doen. Neem een kijkje bij de opleidingen die je leuk vindt! Want kijken, voelen, ruiken, proeven en doen… dáár gaat het om tijdens onze Open Dag.

Moet ik mij aanmelden voor de Open dag?

Nee hoor, dat is niet nodig. Je kunt gewoon binnenlopen op:

Woensdag 16 maart van 15.00 uur tot 20.30 uur.

Hoe lang duurt een bezoek aan de Open Dag gemiddeld?

Zo lang als jij zelf wilt. Als je er uitgebreid de tijd voor neemt, ben je ongeveer anderhalf uur bezig per locatie.

Waar moet ik zijn voor de Open dag?

De Leijgraaf heeft meerdere locaties. Waar je een kijkje wilt nemen, hangt af van jouw interesses. In het opleidingsoverzicht op onze website zie je op welke locatie, welke opleiding aangeboden wordt.

Waar kan ik parkeren?

De meeste locaties hebben een eigen parkeerterrein. Maar door de drukte tijdens de Open Dagen kan het voorkomen dat hier geen plaats is. Probeer dan een plek te vinden in de omgeving, op plaatsen waar dat kan en is toegestaan.

Bij onze locatie in Oss (Euterpelaan) zijn vanwege bouwwerkzaamheden minder plekken beschikbaar. Mocht het parkeerterrein vol zijn, probeer dan een plekje te zoeken aan de overkant van ons pand (omgeving Obrechtstraat, Palestrinastraat of Rossinistraat) of eventueel bij het Golfslagbad Oss.

Je mag natuurlijk ook altijd met de fiets of lopend komen

Agenda

Hemelvaart

26 mei 2022 Cuijk - Oss - Veghel

Dag na Hemelvaart (school gesloten)

27 mei 2022 Cuijk - Oss - Veghel

Tweede Pinksterdag

6 juni 2022 Cuijk - Oss - Veghel

Informatie middag

21 juni 2022 14.00 uur - 16.00 uur Alle locaties
zet in mijn agenda

Informatie Avond Entree Onderwijs

30 juni 2022 19:00 uur - 20:00 uur Oss Euterpelaan
zet in mijn agenda

Zomervakantie 2022

18 juli 2022 t/m
26 augustus 2022

Filter

0
088-0170000