fbpx

30 oktober 2019

Maak kennis met De Leijgraaf: bekijk hier onze brochures

Heb jij wel eens nagedacht over ‘hier’? De regio waarin je woont, leeft en (straks) werkt? We kunnen je alvast verklappen… hier wacht je een fantastische toekomst!

De regio’s Cuijk, Meierijstad en Oss zijn het kloppende hart van Noordoost-Brabant. Het barst hier van de bedrijven en dus ook van de mooie banen. Bovendien blijft de vraag naar vakmensen hard groeien.

Bij De Leijgraaf zien we dat als een kans. Daarom kiezen we voor praktijkgericht onderwijs dat we vormgeven samen met de bedrijven en instellingen in de regio. Zij kennen de praktijk immers als geen ander. Zo stomen we je helemaal klaar voor een mooie baan bij jou in de buurt. Want… hier ga jij het maken!

Hoe we dat doen? Dat kun je lezen in onze brochures. Deze geven je een goede indruk van De Leijgraaf. Natuurlijk leggen we je uit hoe we van de regio ons klaslokaal maken. En hoe we je optimaal voorbereiden op een mooie toekomst. Maar je krijgt ook bijzondere inkijkjes in onze school en verhalen over hoe het er hier aan toe gaat.

Krijg je daar een goed gevoel bij? Kom dan naar de Open Dag op vrijdag 15 november, van 15.00 – 20.00 uur. Proef zelf de sfeer, ontmoet onze docenten en ga in gesprek met onze studenten. Ook bedrijven en instellingen uit de regio presenteren zich deze dag, want zij zijn op naar goed opgeleide vakmensen. Wie weet ben jij dit straks wel, dus kom je kennis maken?

Filter

0
088-0170000