fbpx

19 juli 2021

Ruim 1.500 studenten verblijd met het welverdiende diploma

Afgelopen week kregen de geslaagde studenten van De Leijgraaf hun diploma overhandigd. Binnen de coronamaatregelen werden diverse initiatieven opgezet. Trots, enthousiasme én opluchting waren duidelijk merkbaar bij de ruim 1.500 studenten van de vestigingen Cuijk, Oss en Veghel.

Op de vestigingen in Cuijk en Veghel werd respectievelijk een walk- en drive-thru georganiseerd, in Oss kregen studenten hun diploma in het stadion van TOP Oss overhandigd. “We zijn er gelukkig in geslaagd om de diploma’s op een feestelijke manier te overhandigen. We hebben gekozen voor een veilige manier, die recht doet aan de prestatie die onze studenten het afgelopen jaar geleverd hebben. Zij hebben het diploma dik verdiend,” vertelt Peer van Summeren, voorzitter College van Bestuur.

Het team van De Leijgraaf is ontzettend trots op haar studenten. “We feliciteren alle studenten met het behaalde resultaat. Een deel van de geslaagde studenten gaat het werkveld in onze regio versterken, een ander deel zien we volgend jaar terug bij een vervolgopleiding. Maar voor nu wens ik, namens alle collega’s, alle studenten een hele fijne vakantie”, aldus van Summeren.

Filter

0
088-0170000