fbpx

12 april 2019

Toegewijde aanpak bedrijfs-opleidingen

Het (regionale) bedrijfsleven staat te springen om goed opgeleide en duurzaam inzetbare beroepsprofessionals. De Leijgraaf heeft hierin een belangrijke opdracht. Om bedrijven en instellingen verder te kunnen helpen met hun personele vraagstukken, kiest De Leijgraaf voor een toegewijde aanpak.

Per direct is Berdine Heijmans aangesteld als manager bedrijfsopleidingen en draagt zij de eindverantwoordelijkheid voor alle nieuwe en bestaande economische en technische bedrijfsopleidingen. Erna Boeijen blijft verantwoordelijk voor het contact met verschillende instellingen. Helma Nelissen blijft verantwoordelijk voor het contact met de gemeenten.

Bedrijfsopleidingen afgestemd op uw vraag

Is er vanuit uw organisatie een vraag naar om- of bijscholing van personeel of leven lang ontwikkelen? Dan gaan wij graag met u in gesprek om tot een maatwerktraject te komen, afgestemd op uw opleidingsvraag en ontwikkeldoelstellingen. Door onze nauwe samenwerking met de (regionale) beroepspraktijk, zijn wij de specialist in het beroepsonderwijs.

Heeft u behoefte aan een vrijblijvend en oriënterend gesprek? Dan komen wij graag met u in contact. U kunt Berdine Heijmans bereiken per mail (berdine.heijmans@leijgraaf.nl) of per telefoon (06-13733789).

Filter

0
088-0170000