Aanmelden

Wat fijn dat je voor een opleiding bij De Leijgraaf kiest! Het invullen van het aanmeldformulier kost je maar een paar minuten.

Direct aanmelden

Het invullen van het aanmeldformulier kost je maar een paar minuten. Klik op de knop ‘Aanmelden’. Er opent dan een nieuw venster, waar je jouw gegevens kunt invullen. Elke stap begint op een nieuw scherm. Alles wat je invult, blijft bewaard zolang je het venster open hebt staan. Tussendoor kun je je gegevens dus gewoon wijzigen.

Dit heb je nodig:

  • Je Burgerservicenummer (BSN). Dit staat op je paspoort of op je identiteitskaart.
  • De contactgegevens van je ouders/verzorgers (als je jonger bent dan 18 jaar).

Aanmelden

Na je aanmelding vragen we je een digitaal doorstroomdossier in te vullen. Voor meer informatie en een handleiding klik hier.

Aanmelden doe je zo

Je hoeft de vragen op het formulier alleen maar te volgen. Let erop dat je daarbij alle gegevens invult die we van je vragen.

Zorg dat je de volgende informatie alvast bij de hand hebt:

  • Je Burgerservicenummer (BSN). Dit staat op je paspoort of op je identiteitskaart.
  • De contactgegevens van je ouders/verzorgers (als je jonger bent dan 18 jaar).

Kennismakingsgesprek

Voor sommige opleidingen is een kennismakingsgesprek verplicht. Bij andere opleidingen kun je zelf aangeven of je behoefte hebt aan een zo’n gesprek. Voor een kennismakingsgesprek ontvang je binnen twee weken na je aanmelding een uitnodiging (check ook je spambox).

Leerbedrijf

Kies je voor een bbl-opleiding? Dan moet je ook de gegevens van je leerbedrijf invullen. Die velden kom je vanzelf tegen op het aanmeldformulier.

Aangemeld. En nu?

Na je aanmelding ontvang je direct een bevestiging per mail. Daarin vind je alle informatie over de stappen die je moet zetten om je aanmelding compleet te maken.

Heb je daarna nog vragen? Neem dan contact op met de studentenadministratie via 088 – 017 89 03 of planningeninstroom@leijgraaf.nl.

De volledige aanmeldprocedure vind je hier.

Welke opleiding past bij mij?

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat wil je later worden? En welke opleiding heb je daarvoor nodig? Ga je voor een bol-opleiding of past een bbl-opleiding beter bij jou?

Kom naar een Open Dag om kennis te maken met onze onderwijsafdelingen. Daar kun je de opleiding vinden die het beste bij je past. Komt ’s avonds beter uit dan overdag? Kom dan naar een Open Avond. Hier zie je in een oogopslag waar en wanneer onze Open Dagen en Open Avonden zijn.

Dagje Leijgraaf

Ieder jaar organiseren we oriëntatieweken. Je beleeft dan samen met je klasgenoten een dagje Leijgraaf. Op zo’n dag ontdek je onze locaties in Veghel, Oss en/of Cuijk. De deuren van onze klas- en werklokalen staan overal open, zodat je de opleiding van jouw keuze beter leert kennen. Handig als je nog niet weet welk beroep of opleiding bij je past! In de jaarkalender zie je wanneer je mee kunt doen aan een Dagje Leijgraaf. Inschrijven voor de oriëntatieweken gebeurt via je eigen school.

Meeloopdagen

Als je komt meelopen, ben je alvast een dagje Leijgraafstudent. Je ervaart de lessen, onze manier van werken, de docenten en de sfeer op school. Maar nog belangrijker: je krijgt een goed beeld van de opleiding. Is meelopen wat voor jou? Je kunt je aanmelden voor een meeloopdag door een mail te sturen aan: annemieke.paauw@leijgraaf.nl

Wil op de hoogte gehouden worden van alle Leijgraaf voorlichtingsmomenten? Laat hieronder dan je gegevens achter.

Invulformulier

Filter

0
088-0170000