fbpx

Aanmelden

Wat fijn dat je voor een opleiding bij De Leijgraaf kiest! Het invullen van het aanmeldformulier kost je maar een paar minuten.

Direct aanmelden (vanaf 1 november)

Het invullen van het aanmeldformulier kost je maar een paar minuten. Je kan je aanmelden vanaf 1 november.

Bekijk hier het informatiefilmpje van Cambo (Centraal Aanmelden MBO).

Optie 1 (aanbevolen): ga op leijgraaf.nl naar de opleidingspagina van jouw gekozen opleiding. Gebruik de aanmeldbutton bij de betreffende opleiding. Let er op dat je de juiste button kiest, zo heeft een opleiding in Veghel een andere aanmeldbutton dan dezelfde opleiding in Oss. Via deze weg zijn de juiste opleidingsgegevens al voor jou ingevuld in het aanmeldformulier. Je komt direct op de juiste pagina van Cambo.

Optie 2: klik op de algemene knop ‘Aanmelden‘. Via deze manier kom je op de algemene aanmeldpagina van Cambo. Je moet hier zelf de juiste opleidingsgegevens nog invullen.

Dit heb je nodig:

  • Je DigiD. Meer weten over DigiD? Klik hier
  • De contactgegevens van je ouders/verzorgers (als je jonger bent dan 18 jaar).

Daarnaast vragen we je om een digitaal doorstroomdossier in te vullen. Voor meer informatie en een handleiding klik hier

Voor een compleet overzicht van de aanmeldprocedure klik hier

Aanmelden doe je zo

Je hoeft de vragen op het formulier alleen maar te volgen. Let erop dat je daarbij alle gegevens invult die van je gevraagd worden.

Zorg dat je de volgende informatie alvast bij de hand hebt:

  • Je DigiD. Meer weten over DigiD? Klik hier
  • De contactgegevens van je ouders/verzorgers (als je jonger bent dan 18 jaar).

Kennismakingsgesprek

Voor sommige opleidingen is een kennismakingsgesprek verplicht. Bij andere opleidingen kun je zelf aangeven of je behoefte hebt aan een zo’n gesprek. Voor een kennismakingsgesprek ontvang je binnen twee weken na je aanmelding een uitnodiging (check ook je spambox).

Leerbedrijf

Kies je voor een bbl-opleiding? Dan moet je ook de gegevens van je leerbedrijf invullen. Die velden kom je vanzelf tegen op het aanmeldformulier.

Aangemeld. En nu?

Na je aanmelding ontvang je direct een bevestiging per mail. Daarin vind je alle informatie over de stappen die je moet zetten om je aanmelding compleet te maken.

Heb je daarna nog vragen? Neem dan contact op met de studentenadministratie via 088 – 017 89 03 of onderwijsadministratie@leijgraaf.nl

De volledige aanmeldprocedure vind je hier.

De Leijgraaf en het Koning Willem I College gaan fuseren. Wat betekent dit voor jou?

De Leijgraaf en het Koning Willem I College gaan fuseren! Op 12 oktober 2021 kwam het akkoord van de Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap op de voorgenomen fusie. Dat betekent dat het Koning Willem I College en De Leijgraaf per 1 januari 2022 bestuurlijk gaan fuseren. Vanaf het schooljaar 2022 – 2023 worden de organisaties samengevoegd tot één onderwijsinstelling en zal de naam ‘Koning Willem I College’ aan de gevels prijken.

Wil je weten wat dit voor jou betekent?

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden over de fusie. Regelmatig wordt deze lijst aangevuld met nieuwe informatie.

Filter

0
088-0170000