fbpx

Met een opleiding ICT word jij dé expert in de computerwereld

Computers en netwerken… Ze zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Maar wat als er een storing is? Of als een computer niet doet wat hij moet doen? Dan kunnen mensen bij jou terecht. Voor jou kent de computerwereld namelijk geen geheimen. En je geniet ervan om anderen met jouw ICT-kennis te helpen. Droom je van een baan in de ICT? Kies dan voor een opleiding ICT op mbo-niveau.

Welke opleiding ICT past bij jou?

Dit ben jij

Nieuwe software installeren? Een eitje! En het daarna uitleggen aan de gebruikers ervan? Ook dat kun jij prima. Je snapt techniek en bent thuis in de computerwereld. Daarnaast vind je het leuk om ICT-zaken uit te leggen aan mensen die er wat meer moeite mee hebben. Herken je jezelf in deze omschrijving? Neem dan zeker eens een kijkje bij onze ICT-opleidingen.

Opleiding ICT bol

Al onze opleidingen ICT zijn bol-opleidingen. Dat betekent dat je alle basistheorie leert over ICT. Ook krijg je een praktijkopdracht en je loopt stage bij een erkend leerbedrijf. Theorie en praktijk in één!

Word medewerker ICT support

Ben je gek op computers en vind je het leuk om anderen te helpen op het gebied van ICT? Dan is de opleiding Medewerker ICT Support echt wat voor jou. Als medewerker ICT support ben je hét eerste aanspreekpunt als het gaat over netwerken, computers, printers en andere apparatuur in een organisatie. Is er iets kapot? Dan maak of vervang je het. Verder beantwoord je vragen, maak je laptops gebruiksklaar en installeer je software. Kortom: een uitdagende en veelzijdige baan!

Klinkt dit als iets voor jou? Kijk dan zeker ook even bij deze opleiding ICT:

ICT support

Word software developer

Vind jij het te gek om computerprogramma’s, websites en apps te maken? Kijk dan eens bij de opleiding Software Developer. Daar leer je hoe je programma’s en websites maakt. Maar ook hoe je gebruikers daarmee helpt. Het is dus heel belangrijk om te weten wat je klant precies wil. Nou, laat dat maar aan jou over. Je kunt bijna niet wachten om je nieuwste ontwerp te laten zien!

Klinkt dit als iets voor jou? Kijk dan zeker ook even bij deze opleiding ICT:

Software developer

Word expert IT-systems and devices

Veel mensen balen als een computer niet werkt… Maar jij wordt er stiekem wel blij van! Als expert IT-systems and devices zorg jij er namelijk voor dat alle computernetwerken en informatiesystemen goed (blijven) werken. Je hebt tijdens je opleiding ICT namelijk veel kennis opgedaan: van IT-systemen en netwerken tot en met computers en telefoons. Daarom ben jij hét aanspreekpunt voor alle IT-gerelateerde zaken. Is er een storing? Of moet de beveiliging gecontroleerd worden? Jij lost het op!

Klinkt dit als iets voor jou? Kijk dan zeker ook even bij deze opleiding ICT:

Exptert IT-systems and devices

Veelgestelde vragen

Welke vakken volg ik bij deze opleidingen?

Je leert natuurlijk hartstikke veel over ICT en alles wat daarbij komt kijken. Maar je volgt ook een paar algemene vakken, zoals Nederlands, Engels en rekenen. Bij alle opleidingen staat een overzichtje van de vakken voor die specifieke ICT-opleiding.

Heb je nog een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact

Filter

0
088-0170000